reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ja jutro będę 8dpo i bardzo walczę żeby nie testować 🙈 ale wytrzymam do niedzieli

Ja to mam ochotę testować codziennie do dnia okresu ale wiem, że jak będzie biel to przez najbliższe sikanka aż do okresu będę miała nadzieję a jak siknę w dniu teoretycznej 🐒 to już będę miała pewność, że nic z tego. Więc postaram się wytrzymać do tego 19go 🤣

reklama
Ja to mam ochotę testować codziennie do dnia okresu ale wiem, że jak będzie biel to przez najbliższe sikanka aż do okresu będę miała nadzieję a jak siknę w dniu teoretycznej 🐒 to już będę miała pewność, że nic z tego. Więc postaram się wytrzymać do tego 19go 🤣
Ja mam właśnie dokładnie to samo, miesiąc temu robiłam codziennie i codziennie sobie mówiłam że na pewno jeszcze za wcześnie i złudna nadzieja a tak to planuję zrobić w niedziele - 10 dpo i ewentualnie we wtorek 12 dpo i wtedy nie będzie już złudzeń 😅 mimo że kusi jak nie wiem

Ja mam właśnie dokładnie to samo, miesiąc temu robiłam codziennie i codziennie sobie mówiłam że na pewno jeszcze za wcześnie i złudna nadzieja a tak to planuję zrobić w niedziele - 10 dpo i ewentualnie we wtorek 12 dpo i wtedy nie będzie już złudzeń 😅 mimo że kusi jak nie wiem

U mnie jest jeszcze mierzenie temperatury to jak wyłapię spadek na okres to nawet testować nie będę musiała 🤣😜

A to ja jeszcze nie opanowałam termometru i lepiej dla mojej głowy że nie wiem jak to robić 🙈

Czasem się przydaje 🥹 Gdybym nie mierzyła temperatury to bym uznała ten cykl za bezowulacyjny a tu proszę 🙂
Ale przyznaję, że kiedyś to całe mierzenie temperatury to wykraczało poza moje zdolności 😁

Myślę, że masz rację :)
U mnie też właśnie teraz przyszedł tak nagle, wcześniej niż się spodziewałam, a miałam jeszcze testować na drugi dzień, a tu taka "niespodzianka". No nic, liczę, że w tym cyklu się uda😊💪 Skontroluje też ten progesteron i wtedy też bede spokojniejsza, bez względu na wynik. Jak będzie ok, to odetchnę z ulgą, a jak nie to zacznę łykać tabletki i też będzie już lżej na psychice😊.
Widzę że masz do tego bardzo dobre i pozytywne nastawienie,a to już pół sukcesu🙂 ja co raz bardziej zaczynam niestety wątpić że znów nam się uda...

Swoją drogą jak byłam mała,to myślałam że kobiety w ciąży mają różowy mocz i dlatego te testy im wychodzą z dwoma kreskami 🤣 a teraz jak jestem dorosła..to myślę że tak właśnie powinno to wyglądać i nie byłoby domyślania się 🤣 różowy mocz i odrazu wiadomo
To by było świetne żeby tak było 😅 a jakby nam życie ułatwiło 😅

Mam lamette - od jutra 1 tabletka raz dziennie, kurde zastanawiam się, czy nie brać dwóch 🙈🤭 w przyszły czwartek kontrolne USG, zastrzyk prawdopodobnie sobota/niedziela 🥹
Ja właśnie też miałam jedną tabletkę raz dziennie przez 5dni 🙂 w sobotę mam USG i dostanę zastrzyk albo zrobią mi na miejscu od razu albo będę musiała w weekend bądź po sobie sama w domu zrobić zależy co tam te USG pokaże, to Twój pierwszy cykl stymulowany czy już kolejny? Też myślałam żeby wziąć więcej tych tabletek bo widziałam że dziewczyny miały po 2 tabletki ale stwierdziłam że zaufam mojej pani dr i będę brała tak jak mi przepisała 🙈

reklama
Do góry