kin28
Fanka BB :)
Fajna sprawa, można wyłapać owu i przed okresem człowiek nie ma złudzeńA to ja jeszcze nie opanowałam termometru i lepiej dla mojej głowy że nie wiem jak to robić![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajna sprawa, można wyłapać owu i przed okresem człowiek nie ma złudzeńA to ja jeszcze nie opanowałam termometru i lepiej dla mojej głowy że nie wiem jak to robić![]()
o wowUrosły mi dwa pęcherzyki na lamettcie, teoretycznie szansa na bliźniaki![]()
jest bardziej rzetelne niż testy owulacyjne? jak tak to może spróbuję jeśli w tym miesiącu się nie udaFajna sprawa, można wyłapać owu i przed okresem człowiek nie ma złudzeń![]()
To odliczam razem z tobą , u mnie dziś 6dpo dłuży się niesamowicieNo to jeszcze tydzień-półtora i owulka będziei odliczanie od nowa, do testowania, tak jak ja teraz
cały czas jakieś odliczanie...
![]()
To i tak bliżej niż ja, bo ja dopiero myślę 3dpoTo odliczam razem z tobą , u mnie dziś 6dpo dłuży się niesamowicie![]()
jest bardziej rzetelne niż testy owulacyjne? jak tak to może spróbuję jeśli w tym miesiącu się nie uda![]()
Najfajniej jak razem można to zgrać i się ma pewność. Tylko trzeba się pilnować i rzetelnie mierzyć o tej samej porze codziennie, to naprawdę fajnie wszystko widać. Już idzie się po paru cyklach sporo nauczyć o sobiejest bardziej rzetelne niż testy owulacyjne? jak tak to może spróbuję jeśli w tym miesiącu się nie uda![]()
Oj tak. Już się nie mogłam tych wyników doczekać . Także dobrzeAhaaa,ale dobrze że już macie wyniki wyleczysz zapalenie i będziecie mogli działać już![]()
Oj tak. Już się nie mogłam tych wyników doczekać . Także dobrze
I może to głupie ale się cieszę że coś wyszło w tych badaniach bo przynajmniej mam nadzieje że może tu jest problem.
No cóż zobaczymy![]()