reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, ze juz weekend, ten tydzien to bylo takie combo emocjonalne, ze nie sadzilam, ze tak mnie to dojedzie… ale czlowiek z natury musi byc silny, a przynajmniej ja to sobie zawsze wmawiam :D ustalilam sobie na jutro nicnierobienie, ale zapomnialam, ze wypadaloby ogarnac w domu.. chyba skonczy sie na mocnej prowizorce 😂

Czytając Twój wpis myślałam, że chodzi o to że co drugi dzień to za często 🤭
Matko, ja to z tych co co drugi dzień to już dla mnie dużo i dni płodne to dla mnie prawdziwy maraton seksu 😂 po owulacji muszę odpoczywać kilka dni 😂 mąż ma ze mną przewalone 🤭
Ja mam tak samo jak Ty 🤭😅 na szczęście mój narzeczony też po maratonie w dni płodne odpoczywa 😂
@kin28 czy taki codzienny seks nie jest już rutyną? 😁 Macie jakiś sposób, żeby codziennie było ciekawie ? Ja osobiście nie mogłabym codziennie, bo dla mnie taki seks byłby już nudny. Taki seks zrobić, żeby zrobić. A jak się odczeka jakiś czas, kilka dni, to taki seks jest wtedy z większą ochotą na siebie, z większą przyjemnością itp 😁

Wezmę z Ciebir przykład i przedtane czytać wiadomości. Zauważyłam, że jak nie czytam to nie myślę a jak zacznę czytać to się nakrecam.
Wiem, że to nic odkrywczego ale jak sobie to napiszę i przeczytam to wezmę do siebie 😊
Ja właśnie od tych dwóch dni nie czytam wiadomości i jakoś spokojniejsza jestem.jakbum czytają to był się ciągle stresowała jak w tym pierwszym dniu. Ale cieszę się tym co mamy. A co ma przyjść robi tak przyjdzie, czy się martwimy czy nie.

Ale tak jak @93kora napisała - jeśli Putin zamierzał zrobić wojnę z Polską to musiałby mieć wojnę z całym NATO, a mamy tak wielu dobrych sojuszników, że nie odważy się, nie dałbym rady prowadzić tylu wojen na raz.

Ja mam tak samo jak Ty 🤭😅 na szczęście mój narzeczony też po maratonie w dni płodne odpoczywa 😂
@kin28 czy taki codzienny seks nie jest już rutyną? 😁 Macie jakiś sposób, żeby codziennie było ciekawie ? Ja osobiście nie mogłabym codziennie, bo dla mnie taki seks byłby już nudny. Taki seks zrobić, żeby zrobić. A jak się odczeka jakiś czas, kilka dni, to taki seks jest wtedy z większą ochotą na siebie, z większą przyjemnością itp 😁
Nie robimy tego codziennie, ale no mamy takie 4-6 dni z rzędu np i wtedy dzień przerwy 😅 Czasem się zdarzy 2 razy dziennie. Czy rutyna? Hm nie wiem, my dużo rozmawiamy o tym. To nie przyszło samo tylko jest wynikiem wielu rozmów 😁 Każde z nas potrafi powiedzieć że np dziś nie ma ochoty, ale co poradzę że oboje raczej mamy 🤣🤣

Nie robimy tego codziennie, ale no mamy takie 4-6 dni z rzędu np i wtedy dzień przerwy 😅 Czasem się zdarzy 2 razy dziennie. Czy rutyna? Hm nie wiem, my dużo rozmawiamy o tym. To nie przyszło samo tylko jest wynikiem wielu rozmów 😁 Każde z nas potrafi powiedzieć że np dziś nie ma ochoty, ale co poradzę że oboje raczej mamy 🤣🤣
Jeden dzień przerwy na 6 dni to i tak codziennie 😂 a 2 razy dziennie to już wgl 😂 no nie, dla mnie taki codzienny seks to jednak byłaby nuda 😁 kiedyś przed córka, jak byliśmy jeszcze bezdzietni to seks był kilka razy w tygodniu i szczerze jak był dwa lub 3 dni pod rząd to ja już nie umiałam się tak nakręcić mocno, żeby to było nie wiadomo jakie wow. A po urodzeniu córki jest mniej czasu na te sprawy i najczęściej jest to raz w tygodniu i po takiej przerwie seks jest boski 😍 także, ja wolę poczekać kilka dni by mieć większe doznania i przyjemność 😀 ale wiadomo, każda para ma inne potrzeby i inne libido 😉

reklama
Dzień dobry ️❤

Podaję sobotnią kawusię 😁☕

@ka.an92 niexh wynik Twojego prożka rozświetli i Małopolskę bo jest dramat 😁
kciuki za wynik 🤞🏻🍀

@theclassyissue tulę za biel 🫂 i zaciskam kciuki za Twoǰ kolejny cykl 🥹🤞🏻

U mnie po temperaturze już nie mam złudzeń, że coś z tego będzie 🙄
Oczywiście zatestuję 19go ale to będzie czysta formalność po powyższym.
No cóż... 😅

FB_IMG_1757736666969.jpg

Do góry