Karolinalina
Fanka BB :)
Jesteś jesteśWow! Jestem normalnajak dobrze to słyszeć! Ja jak mam presję że dziś tak, jutro nie to tracę ochotę totalnie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś jesteśWow! Jestem normalnajak dobrze to słyszeć! Ja jak mam presję że dziś tak, jutro nie to tracę ochotę totalnie.
Ja mam tak samo jak TyCzytając Twój wpis myślałam, że chodzi o to że co drugi dzień to za często
Matko, ja to z tych co co drugi dzień to już dla mnie dużo i dni płodne to dla mnie prawdziwy maraton seksupo owulacji muszę odpoczywać kilka dni
mąż ma ze mną przewalone
![]()
To jak mój mąż. My możemy codziennie ale jak usłyszał o "grafiku" to się mu odechciałoWow! Jestem normalnajak dobrze to słyszeć! Ja jak mam presję że dziś tak, jutro nie to tracę ochotę totalnie.
Ja właśnie od tych dwóch dni nie czytam wiadomości i jakoś spokojniejsza jestem.jakbum czytają to był się ciągle stresowała jak w tym pierwszym dniu. Ale cieszę się tym co mamy. A co ma przyjść robi tak przyjdzie, czy się martwimy czy nie.Wezmę z Ciebir przykład i przedtane czytać wiadomości. Zauważyłam, że jak nie czytam to nie myślę a jak zacznę czytać to się nakrecam.
Wiem, że to nic odkrywczego ale jak sobie to napiszę i przeczytam to wezmę do siebie![]()
Nie robimy tego codziennie, ale no mamy takie 4-6 dni z rzędu np i wtedy dzień przerwyJa mam tak samo jak Tyna szczęście mój narzeczony też po maratonie w dni płodne odpoczywa
@kin28 czy taki codzienny seks nie jest już rutyną?Macie jakiś sposób, żeby codziennie było ciekawie ? Ja osobiście nie mogłabym codziennie, bo dla mnie taki seks byłby już nudny. Taki seks zrobić, żeby zrobić. A jak się odczeka jakiś czas, kilka dni, to taki seks jest wtedy z większą ochotą na siebie, z większą przyjemnością itp
![]()
Jeden dzień przerwy na 6 dni to i tak codziennieNie robimy tego codziennie, ale no mamy takie 4-6 dni z rzędu np i wtedy dzień przerwyCzasem się zdarzy 2 razy dziennie. Czy rutyna? Hm nie wiem, my dużo rozmawiamy o tym. To nie przyszło samo tylko jest wynikiem wielu rozmów
Każde z nas potrafi powiedzieć że np dziś nie ma ochoty, ale co poradzę że oboje raczej mamy
![]()
Jutro 7dpo to stwierdziłam że pojadę sobie na prozka a co, może rozjaśnię ten dzień ładnym wynikiemMam nadzieję, że i nam pogoda dopisze bo tak jak piszesz prognozy różne i w sumie nie wiadomo jak będzie![]()