reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Dobry!
Wstalam dzisiaj pozniej niz zwykle i jakos tak mi dziwnie ;D

@theclassyissue przytulam, kolejny cykl to kolejna szansa ♥️

@Hermeneg u mnie byl delikatny spadek po tych najwyzszych utrzymujacych temp a i tak kliknelo, nie skreslaj jeszcze, do 19 duuuzo czasu!

reklama
Dzień dobry z kawką, córka mi spać nie dała nawet w sobotę. My mamy weekend poza domem więc zaraz ruszamy 😄

Dobry!
Wstalam dzisiaj pozniej niz zwykle i jakos tak mi dziwnie ;D

@theclassyissue przytulam, kolejny cykl to kolejna szansa ♥️

@Hermeneg u mnie byl delikatny spadek po tych najwyzszych utrzymujacych temp a i tak kliknelo, nie skreslaj jeszcze, do 19 duuuzo czasu!

Dziękuję za słowa wsparcia 🥹🫶🏻
U mnie to nie jest delikatny spadek tylko już temperatura którą mam na okres 😆
Oby się nie pośpieszył w tym miesiącu na złość bo mi termin histeroskopii chyba przepadnie 🙄

Dzien dobrek 😁 Robiłam dzisiaj test ale jest negatywny. Co prawda czulosc testu jest 25 bo tylko taki mialam. I w sumie w nocy budzilam sie chyba z 3 razy na siku wiec nie wiem czy to moglo miec wplyw na wynik 🤷🏼‍♀️Żadnych objawów jak na okres nie mam . Wręcz przeciwnie. Od jakiegoś tygodnia mam temperature 37.5 i czuje sie strasznie zmeczona ze przysypiam na kanapie. Być moze sobie cos wkręca, albo cos mnie rozbiera 🤷🏼‍♀️ poczekam jeszcze kilka dni jak okres nie przyjdzie powtórzę test . Ale kupie czulszy

Mnie trochę bolą plecy jak na okres, mimo że ma być dopiero we wtorek :( ciekawe czy zdążę jutro zatestować

U mnie już cały festiwal okresowych objawów 😅 Szkoda, że pms zamiast nas to chociaż faceci nie mogą mieć 🤣

Dzień dobry ☀️
@Hermeneg a ile jesteś dpo dokładnie? Bo jednodniowy spadek tempki zdarza się często na implantację 😁 wiec jak jutro temperatura odbije to może to to? 🤞🏻

Dzisiaj mam 10 dpo. U mnie już od przedwczoraj spada więc jak coś odbije to najwyżej mi palma 🤣😂

Dziewczyny jakich termometrów używacie do monitoringu temperatury ? Te elektroniczne to ja mam jakiegoś pecha do nich, a tych szklanych alkoholowych to ja sama nie umiem strzepnąć 🙉🙉

reklama
Do góry