reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Nie, mam skierowanie na usg w luxmedzie ale nie ma terminów 😅 chyba muszę do nich przedzwonic i pójść do placówki współpracującej
Ja właśnie dorwalam termin na dziś po południu i idę żeby mieć z głowy, bo już te badania mi się piętrzą.
Zadzwoń koniecznie, mi kiedyś właśnie polecili jakąś inną placówkę i termin miałam na drugi dzień

Ja teraz przeszlam, dwa dni umierałam ale szybko doszłam do siebie.
Ja się boję , bo siostra miała covida w 11 tyg ciąży i potem zaczęły się robić jakieś zwapnienia na sercu i w mózgu, oczywiście się wchłonęły, no ale boję się.. gdzieś widziałam jakieś badania że właśnie COVID w ciąży je powoduje i nie zawsze się wchłaniaja. Nie wgłębiałam się w temat ale niesmak pozostał 🫣

Dostałam skierowanie na prenatalne więc będę sie umawiać. Mam też zwolnienie na trzy tygodnie, czyli do kolejnej wizyty.
Dzieciaczki rosną ładnie. Jeden 2,52cm a drugi 2,68cm. Póki co wszystko dobrze 😊 zakaz seksu do końca ciąży xD
Sorki ale wczoraj dołączyłam. Czemu masz zakaz seksu do końca ciąży? Ja nie mam zakazu, ale i tak się boję. Jakoś tak dziwnie 🤣

reklama
Sorki ale wczoraj dołączyłam. Czemu masz zakaz seksu do końca ciąży? Ja nie mam zakazu, ale i tak się boję. Jakoś tak dziwnie 🤣
Ja chyba też nie mam zakazu, ale nawet o to nie pytałam po tym krwiaku, nie dość że mi dziwnie to jeszcze się boję o jakieś plamienia po seksie 😅 a Unikke na ciążę bliźniaczą wysokiego ryzyka więc może dlatego.

Do góry