reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ja mam 4 pinki, ale planuje testować od 11 dpo. A to już będzie październik. Niby się cieszę, że się udało z pracą, ale na myśl, że ciąża nie pyknie i trzeba będzie się wstrzymać żeby umowę dostać na dłużej.. jakoś mi smutno. Ale trudno. Co się odwlecze to nie uciecze, a lepiej mieć stabilność finansową 😃

Ja mam 4 pinki, ale planuje testować od 11 dpo. A to już będzie październik. Niby się cieszę, że się udało z pracą, ale na myśl, że ciąża nie pyknie i trzeba będzie się wstrzymać żeby umowę dostać na dłużej.. jakoś mi smutno. Ale trudno. Co się odwlecze to nie uciecze, a lepiej mieć stabilność finansową 😃
Rozumiem Cię. Tez bałabym się ciąży bez pracy.

Ostatnia edycja:

Załączniki

• IMG_9142.jpeg
    IMG_9142.jpeg
    150,9 KB · Wyświetleń: 39
Cześć dziewczyny, zrobiłam sobie dluzsza przerwę od pisania tu, ale wreszcie nadrobilam.
U mnie dużo sie dzieje, organizuje duzy event na 100 osob w pracy 24-26.09 więc mam od groma roboty. Przez to w ogóle nie skupiam sie na tym cyklu, może to i lepiej zatestuje sobie na spokojnie tego 20. Trzy dni później mam termin @ wiec sprawa będzie juz jasna wtedy.
Objawów o dziwo brak, zastanawiające to, bo ostatnie dwa miesiące to mnie od owu do okresu przeczołgały...

reklama
Do góry