reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Hej 🙃 ja dziś niby 10dpo cholernie kusiło mnie rano testować ale zachowałam twardość i czekam na jutro jeśli @ się nie pojawi 🥴 ale ogólnie nie nastawiam się na nic, takie dziwne te objawy i słaby prog to o czym tu marzyć 😵‍💫 choc nadzieja matką głupich wiadomo i do końca się tli, ale taka zrezygnowana raczej jestem. Dzisiaj z objawów cisza więc lepiej się chociaż funkcjonuje.
podziwiam za wytrwałość 🫶

reklama
dobra, mam skierowanie na powtórkę TSH, pójdę w poniedziałek, czy dorzucę progesteron? 🤭 być może 🙈
ciekawa jestem czy była owulacja bez śluzu, bez objawów

@ka.an92 nie zebym cos sugerowala, gdziez tam znowu, ale moze sikniesz wieczorkiem ?😅

@niecierpliwamatka moze testosteron rosnie i od tego jest uzaleznione, ale w sumie nie pomyslalabym ze az tak!
Mówię Ci normalnie dramat. Na początku się z tego trochę śmiałam ale teraz to hmmm... Brzydka sprawa się robi. Biedny bierze prysznic, coś zaczyna robić i już może pod niego wracać. Antyperspirant, przebieranie i prysznic co chwilę, dobrze, że upały zeszły bo nie wiem jakbyśmy mieli robić tego dzieciaczka, w masce? ;o hahaha

Dzisiaj na home office to zawsze więcej ochoty mam, żeby posprzątać w domu 🤣.
Przegląd u dentysty zaliczony, jutro idę zrobić badania LH, FSH, estradiol i testosteron, bo miałam zalecenie, żeby zrobić w 2 dniu cyklu. 29/09 mam wizytę u ginekologa, bo dostałam stos badan do zrobienia i idę sprawdzić czy wszystko jest ok, akurat wizyta w okolicach owulacji 🤣.
Jeszcze tylko muszę wysłać męża na badania, bo chcę już teraz wiedzieć czy z medycznego punktu widzenia wszystko jest git, lub czy coś możemy zmienić, niż czekać i marnować czas.

Hejka. Moje owu z wczoraj i dzisiaj. 10 i 11 dc 😄
Zafarbowałam sobie włosy, zawsze robię brąz, albo jasny brąz. Teraz dla odmiany wzięłam "ciemny brąz" i jestem czarna. Dosłownie wyglądam jak ten z Sali Samobójców, nie podoba mi się 🤣🤣

Załączniki

• 20250916_115513.jpg
    20250916_115513.jpg
    739,9 KB · Wyświetleń: 41
Dzisiaj na home office to zawsze więcej ochoty mam, żeby posprzątać w domu 🤣.
Przegląd u dentysty zaliczony, jutro idę zrobić badania LH, FSH, estradiol i testosteron, bo miałam zalecenie, żeby zrobić w 2 dniu cyklu. 29/09 mam wizytę u ginekologa, bo dostałam stos badan do zrobienia i idę sprawdzić czy wszystko jest ok, akurat wizyta w okolicach owulacji 🤣.
Jeszcze tylko muszę wysłać męża na badania, bo chcę już teraz wiedzieć czy z medycznego punktu widzenia wszystko jest git, lub czy coś możemy zmienić, niż czekać i marnować czas.
też dostałam skierowanie na te same badania, tylko czekam czy okres przyjdzie żeby zrobić 🙈 niby powinien być dzisiaj

reklama
Hejka. Moje owu z wczoraj i dzisiaj. 10 i 11 dc 😄
Zafarbowałam sobie włosy, zawsze robię brąz, albo jasny brąz. Teraz dla odmiany wzięłam "ciemny brąz" i jestem czarna. Dosłownie wyglądam jak ten z Sali Samobójców, nie podoba mi się 🤣🤣
Zawsze możesz rozjaśnić 🤣

Do góry