Karo_lina129
Fanka BB :)
A kiedy się skapnęłaś ze to nie to samo ? Mi to zajęło 3 dni XDW sumie podobna. Beta rosla bardzo szybko. I tez sie naczytalam ze wysoka to ZD.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy się skapnęłaś ze to nie to samo ? Mi to zajęło 3 dni XDW sumie podobna. Beta rosla bardzo szybko. I tez sie naczytalam ze wysoka to ZD.
Tak, dopiero wyszłam@april2025 jak tam, już po?
Niee, to to byl ten sam dzienA kiedy się skapnęłaś ze to nie to samo ? Mi to zajęło 3 dni XD
WitajWitajcie dziewczyny! Chciałabym dołączyć do Waszego grona. Czytam Was od początku mojej ciąży, która była dla nas wielkim zaskoczeniem. Jestem już mama nastolatka, którego rodziłam 15 lat temu. Oboje z mężem jesteśmy już po 40 także chyba jestem tu najstarszaTermin mam na 3.04. Czekam na badania
U mnie też waga na minusie, - 2 kg od początku ciążyJa schudłam 3kg od wczoraj…
Nie wiem już co mam ze sobą zrobić tak głowa mnie boli
Nie, wizytę miałam wczoraj rano a wymioty zaczęły się wczoraj wieczoremA lekarz zapisał Ci bonjeste? Może to pomoże
To może jakaś telekonsultacja z ginekologiem z luxmedu?Nie, wizytę miałam wczoraj rano a wymioty zaczęły się wczoraj wieczoremzobaczymy jak bedzie jutro
Zobaczę jak bedzie jutro. Nie chce od razu panikowaćTo może jakaś telekonsultacja z ginekologiem z luxmedu?