reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ta zimna krew to chyba właśnie przez ten wynik 😵‍💫 dodawałam kilka dni temu 3.10 ng/ml wg mnie to był 7dpo ale później rozkminialam że może źle policzyłam i za wcześnie jednak poszłam 🤷‍♀️ ogólnie w 9dc byłam u gina na zwyczajnej kontroli miałam piękny pęcherzyk 14mm, dawał mu około 2dni, u mnie za 3dni po tym był peak a 4dni po wizycie ból czyli to by wychodziło 13dc no i w 20dc taki prog wyszedł 🤷‍♀️ krótko mówiąc z objawów by wynikało ze owu była, z wyniku gorzej, już bliżej niż dalej, póki nie ma okresu nadzieja zawsze jest..
Tym bardziej bym sprawdzila 😂 chociaz jak to moze nie 9dpo, to moze jutro juz ładnie wysikasz to co trzeba 😂

reklama
Z jednej strony to dobrze 😅 tylko ja jakoś przez te starania straciłam libido,ale mój na szczęście tych witamin na poprawę nasienia nie pije już więc nie ma aż tak że ma chęć codziennie 😅z resztą przez pracę często nie mamy na to czasu i siły 🙈
Musicie się zrelaksować, jakaś wspólna kąpiel, masaż nawzajem z olejkiem eterycznym.. i lecicie hheh

O kurde to mnie trochę pocieszylyscie, on mówi, że też to czuję, ba to on pierwszy zaczął to czuć ale próbował ukryć. Ja jestem w szoku, bo nigdy nie był to tak intensywny zapach. Poczekam miesiąc jeszcze jak będzie dalej tak aromatycznie to pomyślimy o zmianie na inne, chociaż myślę, że to hormony i nic to nie zmieni. Ale może to dobry znak? Tego się będę trzymała..
Może tego jest inna przyczyna, hmm🤔

Z jednej strony to dobrze 😅 tylko ja jakoś przez te starania straciłam libido,ale mój na szczęście tych witamin na poprawę nasienia nie pije już więc nie ma aż tak że ma chęć codziennie 😅z resztą przez pracę często nie mamy na to czasu i siły 🙈
U nas bardzo podobnie 😅 tzn libido jest ale u mnie to się nie do końca pokrywa z dniami płodnymi 🤣 moj jeszcze jak ma za dużo na głowie to nie potrafi się skupić 😅 serio potrafi go rozproszyć nawet to że woda w kiblu za głośno kapie i dupa z tego jest 😅
W tym miesiącu trochę inaczej bo najpierw miałam okres,potem wyjechał więc dosyć długa przerwa była i wyszło dość spontanicznie 😁 jak coś z tego wyjdzie,to przy robieniu następnego bombelka po prostu go wyśle w delegację tak żeby wrócił na owulacje,bo może taka przerwa jest kluczowa 🤣

U nas bardzo podobnie 😅 tzn libido jest ale u mnie to się nie do końca pokrywa z dniami płodnymi 🤣 moj jeszcze jak ma za dużo na głowie to nie potrafi się skupić 😅 serio potrafi go rozproszyć nawet to że woda w kiblu za głośno kapie i dupa z tego jest 😅
W tym miesiącu trochę inaczej bo najpierw miałam okres,potem wyjechał więc dosyć długa przerwa była i wyszło dość spontanicznie 😁 jak coś z tego wyjdzie,to przy robieniu następnego bombelka po prostu go wyśle w delegację tak żeby wrócił na owulacje,bo może taka przerwa jest kluczowa 🤣
No to i u mnie tak przeważnie jest ale jak przychodzą dni płodne to niestety chyba ze stresu spada 🙈 ty masz dobrze że możesz w delegację wysłać ja niestety nie mam takiej możliwości a jeszcze jak mnie wkurzy kilka razy to już po ptakach🤔😅

No to i u mnie tak przeważnie jest ale jak przychodzą dni płodne to niestety chyba ze stresu spada 🙈 ty masz dobrze że możesz w delegację wysłać ja niestety nie mam takiej możliwości a jeszcze jak mnie wkurzy kilka razy to już po ptakach🤔😅
My się czasem ratowaliśmy mensil 😅 dawało radę,albo efekt placebo na niego działał 🤣 ale panie w aptece się dziwnie patrzyły jak 27latka(wyglądająca na 17,bo wszędzie pytaj mnie o dowód) kupowała takie specyfiki 🤣 w ich głowach pewnie byłam utrzymanką 70latka któremu pyta nie staje 🤣 ale czego człowiek nie zrobi...🤣

@poziomkowa00 o jeny jak ja go rozumiem, ostatnio oddychanie kota w tym samym pokoju mi przeszkadzalo! Ale to tak, ze dramat! 😂 ale to tylko na poczatku, jak sie wkrece to nawet burzy bym nie uslyszala 😂😂

@niecierpliwamatka poczekajcie, moze to tak przejsciowo na start czuc bardziej, jak sie unormuja hormony to sie unormuje zapach, poki co niech mocno dba o kapiele i zobaczycie jak bedzie pozniej :D

@ka.an92 to skusilam? :D

My się czasem ratowaliśmy mensil 😅 dawało radę,albo efekt placebo na niego działał 🤣 ale panie w aptece się dziwnie patrzyły jak 27latka(wyglądająca na 17,bo wszędzie pytaj mnie o dowód) kupowała takie specyfiki 🤣 w ich głowach pewnie byłam utrzymanką 70latka któremu pyta nie staje 🤣 ale czego człowiek nie zrobi...🤣
Chryste ale sie osmarkałam ze śmiechu 😂😂😂😂

@poziomkowa00 o jeny jak ja go rozumiem, ostatnio oddychanie kota w tym samym pokoju mi przeszkadzalo! Ale to tak, ze dramat! 😂 ale to tylko na poczatku, jak sie wkrece to nawet burzy bym nie uslyszala 😂😂

@niecierpliwamatka poczekajcie, moze to tak przejsciowo na start czuc bardziej, jak sie unormuja hormony to sie unormuje zapach, poki co niech mocno dba o kapiele i zobaczycie jak bedzie pozniej :D

@ka.an92 to skusilam? :D
O kochana,koty to są zamykane w drugiej części domu bo inaczej to nie ma opcji 🤣 mi to nie przeszkadza,ale on mi zawsze mówi "no tak..bo tobie nie musi nic stanąć"no i chłop ma rację,więc nie podważam jego argumentów 🤣🤣

reklama
Mnie wieczorem nic nie rozproszy, ale rano to wszystko, jakoś tak nie mogę się skupić 😅 Ale chłop mój ma wywalone we wszystko co się dookoła dzieje 😂

Jak wasze diety? Bo moja jak się szybko zaczęła tak szybko się skończyła 🤣🤣

Do góry