reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Jeny, podziwiam za zimną krew i cierpliwość 😂 a słaby prog tzn ile?
Ta zimna krew to chyba właśnie przez ten wynik 😵‍💫 dodawałam kilka dni temu 3.10 ng/ml wg mnie to był 7dpo ale później rozkminialam że może źle policzyłam i za wcześnie jednak poszłam 🤷‍♀️ ogólnie w 9dc byłam u gina na zwyczajnej kontroli miałam piękny pęcherzyk 14mm, dawał mu około 2dni, u mnie za 3dni po tym był peak a 4dni po wizycie ból czyli to by wychodziło 13dc no i w 20dc taki prog wyszedł 🤷‍♀️ krótko mówiąc z objawów by wynikało ze owu była, z wyniku gorzej, już bliżej niż dalej, póki nie ma okresu nadzieja zawsze jest..

reklama
Dziewczyny, może ja jestem dziwna ale od kiedy mój bierze ten nowy zestaw to tak śmierdzi jak się spoci (prawdziwy samiec ;O ). Poprostu dramat, albo te tabletki są jakieś niedopasowane albo to tak na być. Czy któryś z Waszych miał podobnie po witaminach i tabletkach na poprawę nasienia?
Taak, to jest normalne! Koleżanka mi opowiadała, że jej mąż po FertilMan Plus właśnie zaczął śmierdzieć 😆 nie wiem co jest w tych multiwitaminach, ale kiedy mój mąż łyka wszystko osobno jest git 😊

Taak, to jest normalne! Koleżanka mi opowiadała, że jej mąż po FertilMan Plus właśnie zaczął śmierdzieć 😆 nie wiem co jest w tych multiwitaminach, ale kiedy mój mąż łyka wszystko osobno jest git 😊
Mój mąż już miesiąc je FerstilMan Plus i nie wiedze ani nie czuje zmian w zapachu lub jakiś innych rzeczy.

Dziewczyny, może ja jestem dziwna ale od kiedy mój bierze ten nowy zestaw to tak śmierdzi jak się spoci (prawdziwy samiec ;O ). Poprostu dramat, albo te tabletki są jakieś niedopasowane albo to tak na być. Czy któryś z Waszych miał podobnie po witaminach i tabletkach na poprawę nasienia?
Mój jak brał kiedyś witaminy na poprawę nasienia to nie zmieniło nic ani nie śmierdział 😅 jedynie co to chęć na seks dużo większa i niego była 🤔

Mówię Ci normalnie dramat. Na początku się z tego trochę śmiałam ale teraz to hmmm... Brzydka sprawa się robi. Biedny bierze prysznic, coś zaczyna robić i już może pod niego wracać. Antyperspirant, przebieranie i prysznic co chwilę, dobrze, że upały zeszły bo nie wiem jakbyśmy mieli robić tego dzieciaczka, w masce? ;o hahaha
Ale on też od siebie czuje?albo ktoś inny? Może u ciebie przez jakieś hormony czy coś masz jakiś wyostrzony węch no nie wiem sama😅

oo tak, mój też ma ochotę na seks codziennie 😂 Teraz jak jest w domu i wie że mam dni płodnie to ma jeszcze większą 😍🤣
Z jednej strony to dobrze 😅 tylko ja jakoś przez te starania straciłam libido,ale mój na szczęście tych witamin na poprawę nasienia nie pije już więc nie ma aż tak że ma chęć codziennie 😅z resztą przez pracę często nie mamy na to czasu i siły 🙈

reklama
O kurde to mnie trochę pocieszylyscie, on mówi, że też to czuję, ba to on pierwszy zaczął to czuć ale próbował ukryć. Ja jestem w szoku, bo nigdy nie był to tak intensywny zapach. Poczekam miesiąc jeszcze jak będzie dalej tak aromatycznie to pomyślimy o zmianie na inne, chociaż myślę, że to hormony i nic to nie zmieni. Ale może to dobry znak? Tego się będę trzymała..

Do góry