ka.an92
Fanka BB :)
Ta zimna krew to chyba właśnie przez ten wynikJeny, podziwiam za zimną krew i cierpliwośća słaby prog tzn ile?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta zimna krew to chyba właśnie przez ten wynikJeny, podziwiam za zimną krew i cierpliwośća słaby prog tzn ile?
Hmm, kusisz@ka.an92 nie zebym cos sugerowala, gdziez tam znowu, ale moze sikniesz wieczorkiem ?
@niecierpliwamatka moze testosteron rosnie i od tego jest uzaleznione, ale w sumie nie pomyslalabym ze az tak!
Taak, to jest normalne! Koleżanka mi opowiadała, że jej mąż po FertilMan Plus właśnie zaczął śmierdziećDziewczyny, może ja jestem dziwna ale od kiedy mój bierze ten nowy zestaw to tak śmierdzi jak się spoci (prawdziwy samiec ;O ). Poprostu dramat, albo te tabletki są jakieś niedopasowane albo to tak na być. Czy któryś z Waszych miał podobnie po witaminach i tabletkach na poprawę nasienia?
Mój mąż już miesiąc je FerstilMan Plus i nie wiedze ani nie czuje zmian w zapachu lub jakiś innych rzeczy.Taak, to jest normalne! Koleżanka mi opowiadała, że jej mąż po FertilMan Plus właśnie zaczął śmierdziećnie wiem co jest w tych multiwitaminach, ale kiedy mój mąż łyka wszystko osobno jest git
![]()
To w takim razie zależy od mężaMój mąż już miesiąc je FerstilMan Plus i nie wiedze ani nie czuje zmian w zapachu lub jakiś innych rzeczy.
Mój jak brał kiedyś witaminy na poprawę nasienia to nie zmieniło nic ani nie śmierdziałDziewczyny, może ja jestem dziwna ale od kiedy mój bierze ten nowy zestaw to tak śmierdzi jak się spoci (prawdziwy samiec ;O ). Poprostu dramat, albo te tabletki są jakieś niedopasowane albo to tak na być. Czy któryś z Waszych miał podobnie po witaminach i tabletkach na poprawę nasienia?
oo tak, mój też ma ochotę na seks codziennieMój jak brał kiedyś witaminy na poprawę nasienia to nie zmieniło nic ani nie śmierdziałjedynie co to chęć na seks dużo większa i niego była
![]()
Ale on też od siebie czuje?albo ktoś inny? Może u ciebie przez jakieś hormony czy coś masz jakiś wyostrzony węch no nie wiem samaMówię Ci normalnie dramat. Na początku się z tego trochę śmiałam ale teraz to hmmm... Brzydka sprawa się robi. Biedny bierze prysznic, coś zaczyna robić i już może pod niego wracać. Antyperspirant, przebieranie i prysznic co chwilę, dobrze, że upały zeszły bo nie wiem jakbyśmy mieli robić tego dzieciaczka, w masce? ;o hahaha
Z jednej strony to dobrzeoo tak, mój też ma ochotę na seks codziennieTeraz jak jest w domu i wie że mam dni płodnie to ma jeszcze większą
![]()