reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Mnie wieczorem nic nie rozproszy, ale rano to wszystko, jakoś tak nie mogę się skupić 😅 Ale chłop mój ma wywalone we wszystko co się dookoła dzieje 😂

Zrobiłam ciasto marchewkowe z polewą śmietanową. Zjadłam ogórkową, popiłam zimną Pepsi.
Jeszcze mam koreczki śledziowe – najwyżej się pochoruję w nocy.
Tyle z diety… PMS wjechał jak z karabinu.
Kot zwymiotował na mnie w nocy – wszystko dosłownie do prania.

My się czasem ratowaliśmy mensil 😅 dawało radę,albo efekt placebo na niego działał 🤣 ale panie w aptece się dziwnie patrzyły jak 27latka(wyglądająca na 17,bo wszędzie pytaj mnie o dowód) kupowała takie specyfiki 🤣 w ich głowach pewnie byłam utrzymanką 70latka któremu pyta nie staje 🤣 ale czego człowiek nie zrobi...🤣
Chyba zamowie przed Internet żeby nie zapaść się ze wstydu🙈😅 ewentualnie dam mu witaminy na nasienie wtedy nie będzie problemu😅

reklama
Do góry