reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Już po 🙂 pęcherzyk ciazowy 14mm co odpowiada 6tc+0, uwidoczniony w prawidlowym miejscu, zarys ciałka żółtego momentami było widać. 🙂 (Jak pamiętacie, mam lekka otyłość więc ochogennosc mam slaba)
Także wszystko ok na ten moment bo to jakiś 23 dpt. 17 września mam kolejna wizytę, ostatnia w klinice żeby zakończyć leczenie po wizycie serduszkowej 🙂
Cudownie 💞
Wytrzymasz do 17? 😏

reklama
O jej, jak mi miło, że pamiętacie 🥹
Jestem po wizycie, wszystko wspaniale 💗 maluszek 14mm co odpowieda wielkości z danego tygodnia ciąży, serduszko pięknie biję, zarodek wysoko nad blizną po cc, dostałam rozpiskę z odstawieniem części leków i skierowanie na badania prenatalne 😀
Więc na ten moment nie mogłoby być lepiej 💗🥹
Dziękuję dziewczyny 💗

Jestem po wizycie, wszystko wspaniale 💗 maluszek 14mm co odpowieda wielkości z danego tygodnia ciąży, serduszko pięknie biję, zarodek wysoko nad blizną po cc, dostałam rozpiskę z odstawieniem części leków i skierowanie na badania prenatalne 😀
Dziękuję dziewczyny 💗
Super ze Maleństwo rośnie. A jak Ty się czujesz?

Dziękuję dziewczyny 💗
Cudownie, rośnijcie zdrowo 🥰
U nas dziś progres obroty z pleców na brzuch i z brzucha na plecy. Taki mix jednego dnia 😊

Szczerze to średnio.... ciążowo..
Nudności, zawroty głowy, ospałoś....
Wszystko jest dla mnie nowe bo z pierwszym dzieckiem nie miałam żadnych dolegliwości oprócz zgagi i zaparć...
Ojjj to ja tak miałam. Musiałam coś ciągle mieć pod ręką żeby zagryźć zanim wstanę bo jak wstałam to wracałam do lezenia takie mdłości 😉 I spanie dzień i noc 😉 hehe! Nie wiem jak to ogarnąć przy dziecku... :/

Cudownie, rośnijcie zdrowo 🥰
U nas dziś progres obroty z pleców na brzuch i z brzucha na plecy. Taki mix jednego dnia 😊
Ooo no to pięknie! Mój na razie to się zaczął porządnie uśmiechać 😉

reklama
Ojjj to ja tak miałam. Musiałam coś ciągle mieć pod ręką żeby zagryźć zanim wstanę bo jak wstałam to wracałam do lezenia takie mdłości 😉 I spanie dzień i noc 😉 hehe! Nie wiem jak to ogarnąć przy dziecku... :/

Najlepsze, że od rana tak.do 10-11 jest w miarę ok wiec wyprawie młodego do przedszkola, szybki obiad i sprzątanie i od południa to już raczej leżing ile mlody pozwoli po powrocie z zajęć.

Do góry