Zestresowana13
Fanka BB :)
Mocno na to liczęo widzisz.. wielka niewiadoma .. miejmy nadzieję, że niedługo nam się uda
Przy biochemie robiłaś betę?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocno na to liczęo widzisz.. wielka niewiadoma .. miejmy nadzieję, że niedługo nam się uda
Przy biochemie robiłaś betę?
Witam. Nikt Cię tak nie zrozumie jak myCześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni więc postanowiłam wyjść z cienia i się przywitać23.09 według flo będzie owulacja więc testowanie dopiero w październiku, proszę o wpisanie mnie na ławeczkę
Jestem po ciąży biochemicznej straconej 11.09, szukam kogoś z kim mogę o tym wszystkim pogadać bo mój stary nic nie rozumie
![]()
Trzymaj się !Mocno na to liczęu mnie było tak że dzień przed spodziewana miesiączka zrobiłam test, pokazał dwie kreski co prawda nie jakieś mocne ale były dwie. Następnego dnia rano zrobiłam znów żeby sprawdzić czy ciemnieje, była tak samo jasna, następnego dnia zrobiłam rano kolejny i druga już była prawie niewidoczna więc pobiegłam na betę i progesteron. Wyniki były wieczorem i beta wynosiła 15 a progesteron 2,91
poczytałam trochę i już wiedziałam że nic z tego nie będzie, dwa dni później dostałam krwawienia
![]()
Ja dalej z wami mentalnie na ławeczceTyle Was zeszlo z laweczki niedawno, dobrze, ze od nowa sie zapelniaznaczy, ze kolejne miesiace beda obfite z serducha
Wczoraj pytalyscie jak dieta i dzisiaj nie wychodzilam z lodowkitroche za wczesnie na tlumaczenie sie pmsem bo to 9 dni
![]()
A może spróbuj u jakiegoś całkiem innego w tym cyklu.może jakoś inaczej spojrzy na Twój problem ? Coś innego doradziA mój ginekolog ma urlop wtedy kiedy potrzebuje wizytę.
Jest inny w zastępstwie ale jak mam iść do niego (ten wykonywał mi zabieg w maju )
To chyba przepuszczę cykl
Ja wam dam ławkęJa dalej z wami mentalnie na ławeczce![]()
dobra, dobra nie krzyczJa wam dam ławkęna patyki szczać i dwie kreski wysikiwać !