reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

o widzisz.. wielka niewiadoma .. miejmy nadzieję, że niedługo nam się uda 🥹

Przy biochemie robiłaś betę?
Mocno na to liczę ❤️ u mnie było tak że dzień przed spodziewana miesiączka zrobiłam test, pokazał dwie kreski co prawda nie jakieś mocne ale były dwie. Następnego dnia rano zrobiłam znów żeby sprawdzić czy ciemnieje, była tak samo jasna, następnego dnia zrobiłam rano kolejny i druga już była prawie niewidoczna więc pobiegłam na betę i progesteron. Wyniki były wieczorem i beta wynosiła 15 a progesteron 2,91 🤷‍♀️ poczytałam trochę i już wiedziałam że nic z tego nie będzie, dwa dni później dostałam krwawienia 🩸

reklama
A mój ginekolog ma urlop wtedy kiedy potrzebuje wizytę.
Jest inny w zastępstwie ale jak mam iść do niego (ten wykonywał mi zabieg w maju )
To chyba przepuszczę cykl

Cześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni więc postanowiłam wyjść z cienia i się przywitać ❤️ 23.09 według flo będzie owulacja więc testowanie dopiero w październiku, proszę o wpisanie mnie na ławeczkę 👌Jestem po ciąży biochemicznej straconej 11.09, szukam kogoś z kim mogę o tym wszystkim pogadać bo mój stary nic nie rozumie 🤷‍♀️
Witam. Nikt Cię tak nie zrozumie jak my ❤️ powodzenia!

Mocno na to liczę ❤️ u mnie było tak że dzień przed spodziewana miesiączka zrobiłam test, pokazał dwie kreski co prawda nie jakieś mocne ale były dwie. Następnego dnia rano zrobiłam znów żeby sprawdzić czy ciemnieje, była tak samo jasna, następnego dnia zrobiłam rano kolejny i druga już była prawie niewidoczna więc pobiegłam na betę i progesteron. Wyniki były wieczorem i beta wynosiła 15 a progesteron 2,91 🤷‍♀️ poczytałam trochę i już wiedziałam że nic z tego nie będzie, dwa dni później dostałam krwawienia 🩸
Trzymaj się !

reklama
Do góry