reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Witajcie dziewczyny po weekendzie 🥰 ja czekam na okres, powinien jutro przyjść chyba że mi coś się przestawi po duphastonie oby nie bo chciałabym na środę się umówić do lekarza bo jeśli jutro nie przyjdzie okres to nie będę miała jak do lekarza jechac🥺 a nie chciałabym bez USG na własną rękę brać lametty a i lekarz za to pewnie by mnie zjadł, miłego dnia dla was życzę🥰

reklama
Ja już nie mam raczej na co liczyć w tym cyklu, jak dzisiaj 12 dpo, to test już się inny nie zrobi. No nic. Zamówiłam mi i mężowi kolejne witaminki bo tamte się pokończyły i działamy dalej 😊
A jakie bierzesz witaminy?mi lekarz polecił ovarin i chyba do niego wrócę znowu zamówię i będę go piła po nim i ten śluz płodny miałam lepszy i ogólnie jakoś wydaje mi się że lepiej się czułam więc nie potrzebnie przerwałam picie go,ale jakoś ja wiecznie zapominam o tych tabletkach że muszę łykać 🙈

Hej dziewczyny!
Można mi wpisać okres. Punktualnie o czasie.
Także gdybym testu nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała, że się coś zadziało.. test był blady a na drugi dzień już bledszy, więc podejrzewam, że ta beta 5 to był max i spadło.

Chciałabym na razie się z wami pożegnać. Może wrócę, może nie, na ten moment nie wiem..
Potrzebuje odpocząć od wszystkiego.. wyjechać, nie myśleć.. akurat mąż ma urlop więc wykorzystamy okazję.

Dziękuję za słowa wsparcia wszystkim!
Kiedy będzie dobrze, ale widocznie to nie ten czas 🙂↕️
Trzymajcie się! Życzę wam tego o czym wszystkie marzymy ♥️

Dobry :)
@ShadowLuna jak tam nastawienie przed testowaniem?
@KB02 Ty lecisz jutro, czy juz w pazdzierniku? :D
Nastawienie na sikanie hmm… jak ja już sikałam właśnie 🤣🫣
Mam zwidy? Bo głupieje i czy którąkolwiek pink super czuły płytkowy oszukał?
IMG_6036.jpeg

reklama
Do góry