reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Osobiście osiwiałabym do reszty czekając 🙈🤭😁 nooo podziwiam 😉 najważniejsze żebyś czuła komfort 🩷
Nie mówię że nie osiwieje, już chodzę z testem i patrzę co kilka minut czy aby na pewno coś widać. Jednak czekam co los przyniesie, będzie co ma być, stresują mnie badania krwi i zastrzyki, wiem że niedługo jeśli ta kreska okaże się być prawdziwa to czeka mnie szereg badań i stresu więc wolę poczekać na spokojnie (w miarę jak to możliwe). 🫣🥺

Hej dziewczyny!
Można mi wpisać okres. Punktualnie o czasie.
Także gdybym testu nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała, że się coś zadziało.. test był blady a na drugi dzień już bledszy, więc podejrzewam, że ta beta 5 to był max i spadło.

Chciałabym na razie się z wami pożegnać. Może wrócę, może nie, na ten moment nie wiem..
Potrzebuje odpocząć od wszystkiego.. wyjechać, nie myśleć.. akurat mąż ma urlop więc wykorzystamy okazję.

Dziękuję za słowa wsparcia wszystkim!
Kiedy będzie dobrze, ale widocznie to nie ten czas 🙂↕️
Trzymajcie się! Życzę wam tego o czym wszystkie marzymy ♥️
Wróć do nas jeśli będziesz tego potrzebowała 🥺 jeśli potrzebujesz się wygadać się wyżalić to pamiętaj że my tu jesteśmy,czekamy na Ciebie,a teraz odpoczywaj i korzystaj z mężem z urlopu,czasem może takie przerwy są potrzebne dla zdrowia psychicznego, przytulam Cię mocno 🫂 3maj się 😘

reklama
Nie mówię że nie osiwieje, już chodzę z testem i patrzę co kilka minut czy aby na pewno coś widać. Jednak czekam co los przyniesie, będzie co ma być, stresują mnie badania krwi i zastrzyki, wiem że niedługo jeśli ta kreska okaże się być prawdziwa to czeka mnie szereg badań i stresu więc wolę poczekać na spokojnie (w miarę jak to możliwe). 🫣🥺
Trzymam moooocno kciuki 🤞🤞🤞🤞🥰🩷

Do góry