reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Wieczorem beta jeszcze urosnie w porownaniu do rana, zrob siku kolo 15 i pij z umiarem :D to wieczorem powinna byc bardziej widoczna albo taka sama zalezy jak bedziesz pic :D rano jeszcze bardziej i tak dalej, ale nie zaszkodzi siknac jeszcze raz 😂
Mozliwe postaram sie nie sikać do 15 🤣 normalnie sikam bardzo rzadko, a ze mam jeszcze 7 tych pinków to można sikać :)

reklama
Ah ta kobieca intuicja, ogólnie myślałam że już po ptakach, ale mimo wszystko wczoraj kupiłam sobie piwko zero, a do tego byliśmy w restauracji i powiedziałam że trudno ja zrobię za kierowcę, a to się rzadko zdarza

A poza przeczuciem czujesz coś co może wskazywać na ciąże? 🤔 Po cichu gratuluję ❤️❤️❤️
Jeszcze to do mnie nie dociera i pewnie dotrze dopiero jak okres się nie pojawi i gdy usłyszę serduszko, ale wczoraj i przed wczoraj właśnie jak wspominałam często sikałam, pojechałam do rodziców i u nich też sikałam i nawet mama się zdziwiła, bo jestem z tych co nie sikają całymi dniami i czasem nawet ktoś mi musiał przypominać (przeważnie mąż mówił że mnie wzdęło i kobieto idź się wysikać) do tego nie chciało mi się jeść, a ostatnio ciągle coś podjadam, szczególnie przed okresem, do tego chipsy czekały na mnie trzy dni i nawet mąż zwrócił uwagę że czemu ich nie jem 🤣

Jeszcze to do mnie nie dociera i pewnie dotrze dopiero jak okres się nie pojawi i gdy usłyszę serduszko, ale wczoraj i przed wczoraj właśnie jak wspominałam często sikałam, pojechałam do rodziców i u nich też sikałam i nawet mama się zdziwiła, bo jestem z tych co nie sikają całymi dniami i czasem nawet ktoś mi musiał przypominać (przeważnie mąż mówił że mnie wzdęło i kobieto idź się wysikać) do tego nie chciało mi się jeść, a ostatnio ciągle coś podjadam, szczególnie przed okresem, do tego chipsy czekały na mnie trzy dni i nawet mąż zwrócił uwagę że czemu ich nie jem 🤣
Hahah "kobieto idź się wysikaj" mnie rozwala 🤣🤣 co za dbajacy mąż ❤️🤣 a takie fizyczne objawy, ból piersi, kłucie brzucha?

Hahah "kobieto idź się wysikaj" mnie rozwala 🤣🤣 co za dbajacy mąż ❤️🤣 a takie fizyczne objawy, ból piersi, kłucie brzucha?
Często tak mówi bo ja często zapominam, to samo z lekami, więc dba bym potem nie jęczała 🤣🤭
Z fizycznych to wydaje mi się że tak normalnie jak na okres piersi bolą, plamienia nie było, albo nie zauważyłam. Brzuch trochę kuł ale mocniej było w poprzednim miesiącu

Ile?! I jeszcze nie osikane conajmniej 2?! Ale masz kobieto cierpliwość 🤯
Raczej to nie cierpliwość, po prostu to nie dowierzanie, a razem z pinkiem robiłam te ferelne pepino bo mi jeszcze sporo zostało ich i tam raczej biało może jakiś cień cienia który nawet na zdjęciu nie widać. Za mało stężony mocz sikałam ostatnio 8:40

Raczej to nie cierpliwość, po prostu to nie dowierzanie, a razem z pinkiem robiłam te ferelne pepino bo mi jeszcze sporo zostało ich i tam raczej biało może jakiś cień cienia który nawet na zdjęciu nie widać. Za mało stężony mocz sikałam ostatnio 8:40
Pepino to zło! Mijalam je dzisiaj w sklepie z pogardą

reklama
Do góry