aiszka
Zaangażowana w BB
dziś sobota więc pewnie trochę poczekamyOby wyniki byly szybko, chociaz mysle, ze nie zaskocza![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dziś sobota więc pewnie trochę poczekamyOby wyniki byly szybko, chociaz mysle, ze nie zaskocza![]()
Ja to wyjscie bede potrzebowala po weekendziejak coś to mogę wyjść z moim psem na spacer żeby przyspieszyć pojawienie się wyników. Wy trochę odpocznijcie przy sobocie![]()
Ide umyc wlosy! Mam nadzieje, ze jak wroce to juz bedadziś sobota więc pewnie trochę poczekamy![]()
No właśnie pytanie mam z rana, czy w sobotę będą wyniki z diagnostyki? Czy dopiero w poniedziałek? Bo też chyba upuszczę krwi dzisiajdziś sobota więc pewnie trochę poczekamy![]()
powiedziała mi babeczka że powinny być dziś od południa więc liczę na toNo właśnie pytanie mam z rana, czy w sobotę będą wyniki z diagnostyki? Czy dopiero w poniedziałek? Bo też chyba upuszczę krwi dzisiaj
Dobrego dnia tak w ogóle️
![]()
Kurde byłoby superpowiedziała mi babeczka że powinny być dziś od południa więc liczę na to![]()
nawet nie mów, że może dziś nie być. ocipialabymNo właśnie pytanie mam z rana, czy w sobotę będą wyniki z diagnostyki? Czy dopiero w poniedziałek? Bo też chyba upuszczę krwi dzisiaj
Dobrego dnia tak w ogóle️
![]()
Ja widzę kreseczkę i czekam na Twoja betękomisjo? ja widzę cień ale to 12 dpo więc nie raczej byłoby już coś widać…
Chyba ja tak powiem jak pójdę do diagnostykiZawsze mozna powiedziec, ze my tu czekamy i musza dac dzisiaj bo to bedzie latwiejsze niz bunt kilkunastu spragnionych wynikow![]()