Cześć, mój problem może wydawać się większości z Was zabawny, bo moje pytanie zdaje się być dość oczywiste, ale wolę upewnić się, zanim popadnę w paranoję. Czy beta hcg zrobiona w 36 dniu cyklu (czyli w 3 dniu opóźnionej miesiączki), 20 dni po stosunku, wyklucza w 100% ciążę? Wynik wynosił <0,1 mIU/ml. Dla pewności zrobiłam jeszcze test z moczu 27 dni po stosunku, wynik negatywny. W międzyczasie dostałam krwawienia, które wyglądało i trwało tyle, co mój normalny okres, ale naczytałam się o krwiaku podkosmówkowym i teraz popadam w paranoję…Być może ktoś starszy i bardziej doświadczony będzie umiał mnie uspokoić
reklama
Uzupełniłam posta, bo przez przypadek kliknęłam „zapisz” i treść była niepełnaJeżeli jesteś 14 dpo lub 14 dni po stosunku to ujemny wynik bety jest wiarygodny.
Lady Loka
Fanka BB :)
Dostałaś okresUzupełniłam posta, bo przez przypadek kliknęłam „zapisz” i treść była niepełna. W każdym razie dziękuję za odpowiedź

Tak, to logiczne. Czy ta beta nie była zrobiona za wcześnie? Generalnie potem nie byłam aktywna seksualnie, więc przesunięcie owulacji nie wchodzi w grę. Jeżeli nie, to chyba w końcu odetchnęKrwiak podkosmówkowy dotyczy już kobiet w ciąży. Nie możesz go mieć, nie będąc w ciąży...
Na etapie takim, aby go mieć miałabyś już dawno pozytywne testy.![]()
Lady Loka
Napisałam Ci... nie musjsz dopytywać.Tak, to logiczne. Czy ta beta nie była zrobiona za wcześnie? Generalnie potem nie byłam aktywna seksualnie, więc przesunięcie owulacji nie wchodzi w grę. Jeżeli nie, to chyba w końcu odetchnę![]()
reklama
loumarie
Tak, to logiczne. Czy ta beta nie była zrobiona za wcześnie? Generalnie potem nie byłam aktywna seksualnie, więc przesunięcie owulacji nie wchodzi w grę. Jeżeli nie, to chyba w końcu odetchnę![]()
No jak za wcześnie.