Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj żebyś wiedziała ile to stresów przejdziemy ale tak niestety jest że będziemy się martwić o dzieci bo je kochamyNie ma co się martwić na zapas, lepiej wspomagać rozwój (nie zaszkodzi) chodz i pewnie bez tego sobie poradzi. Taka rola rodzica martwimy się przeżywamy bronimy pociech ale tu akurat lepiej na spokojnie zapobiegawczo skontrolować.
Ja tak miałam przez rok i dopiero zblizamy sie do wypisu
Co do teściowej współczuję i rozumiem. Moja też bardzo próbowała się wtrącać (rozumiem troska troska chce dobrze ale nasze zdrowie zdrowiem) stawiam granice jasno to ja jestem rodzicem i mam prawo do błędów. Jeśli po zwróceniu jej uwagi karze cie cisza to znaczy że jest bardzo toksyczna osoba i lepiej dla ciebie żeby się nie odzywała
Olej ją! W jedno ucho wpadnie drugim wypadnie i rób swoje.
Będzie dobrze![]()
Lekarze chcą żeby było że każde musi być takie samo a są takie przypadki że czasem lekarze sami się dziwią co tu się zadziałoMoj najstarszy syn tez z opoznieniem sie przewracal. Musielismy z nim cwiczyc. Zczasem dziecko nadrobilo. Dzisiaj to juz pekna geba nastolatekSpokojnie, dieci szybko nadrabiaja i to prawda, ze kazde rozwija sie w swoim tempie. Ja juz od drugiego przestalam porownywac bo wiem, ze to nie ma sensu
![]()
Podniosłas mnie na duchuLekarze chcą żeby było że każde musi być takie samo a są takie przypadki że czasem lekarze sami się dziwią co tu się zadziałoznam po sobie jak w ciąży byłam moja beta mi rosła tak: 21 po 48h 49,60 po po dwóch dniach 49.50 po dwóch dniach 46.00 i lekarz natychmiast do siebie i zrobił USG i mówi że ciąża mogła być ale już chyba nie ma bo beta bez zmian i mam odstawić leki i za 4 dni zrobić betę i pewnie będzie blisko 0 a ja robię będę a tam 220 i lekarz natychmiast do siebie i skierowanie do szpitala bo może być ciąża pozamaciczna i tam szykowali mnie rano na zabieg i zrobili betę po jednym dniu a jak 350 miałam i rano USG robi mi ordynator i mówi że mowy nie ma bo on widzi po macicy że to może być ciąża i widzi że była owulacja i który jajnik i że mi krzywdę zrobią zabiegiem a zabieg to mogą zrobić w każdej chwili ale on pochopnie nie zrobi i badali mi będę przez 4 dni aż miałam wysoka i robia USG a tam pęcherzyk
mój lekarz jak zadzwoniłam do niego i pojechałam na wizytę to powiedział że on i jego koledzy w życiu takiego przypadku nie widzieli i jak widać jestem dla niego cudem natury bo to było niemożliwe żeby beta stanęła i po czasie rosła. To się w życiu nie zdarza a jak widać ma nauczkę że nie można ciąży przekreślać bo i taki przypadek był w jego karierze
także są wyjątki od reguły i czasami lekarz sam jest w szoku
![]()
Pamiętaj do końca wierz bo nigdy nie jest nic przesądzonePodniosłas mnie na duchu![]()
No tak wyglądała moja ciąża , fakt w 5 miesiącu córcia zmarła ale to była inna przyczyna, był dwa tygodnie przeziębiona i zrobił się stan zapalny organizmu bo żaden lekarz rodzinny nie chciał mi dać antybiotyku tylko kazał leczyć się w domu a mi doszedł kaszel do kataru i ból gardła i na końcu gorączka i organizm usunął płód bo mnie ratował, ja crp miałam mega wysokie, zagrażało mi a co dopiero dziecku. Teraz jestem w innej przychodni i jak lekarzowi powiedziałam historię to jak po 2-3 dniach poprawy nie ma to zaraz antybiotyk bo nie ma wyjścia a tam trzy tygodnie kaszlałam i dochodziły objawy kolejne. Ale tak ciąża była wyjątkowa@mon91 wow faktycznie twoja historia jest fenomenalna![]()
Właśnie siedze w pracy i tak rozkminiam kiedy pójdę na l4.No tak wyglądała moja ciąża , fakt w 5 miesiącu córcia zmarła ale to była inna przyczyna, był dwa tygodnie przeziębiona i zrobił się stan zapalny organizmu bo żaden lekarz rodzinny nie chciał mi dać antybiotyku tylko kazał leczyć się w domu a mi doszedł kaszel do kataru i ból gardła i na końcu gorączka i organizm usunął płód bo mnie ratował, ja crp miałam mega wysokie, zagrażało mi a co dopiero dziecku. Teraz jestem w innej przychodni i jak lekarzowi powiedziałam historię to jak po 2-3 dniach poprawy nie ma to zaraz antybiotyk bo nie ma wyjścia a tam trzy tygodnie kaszlałam i dochodziły objawy kolejne. Ale tak ciąża była wyjątkowatakże wszystko się może zdarzyć
coś o tym wiem
![]()
ja prowadzę prywatnie i prywatnieA czh są tu dziewczyny które prowadzą ciążę na fundusz i prywatnie ?
ja kocham kawę całym sercem i chętnie bym piła litrami ale jednak ograniczam się do jednej dziennie, z ekspresu więc całkiem mocnejHejko w ten czwartkowy poranek![]()
Nowe Dziewczyny witajciefajnie że nas coraz więcej
Ja w pracy siedzę ale mam lekki zjazd formy . Spać bym poszła
A jak u Wam z piciem kawki ?
Ja tak dwie słabe z ranka sobie strzelam …