reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

naomi, witaj! myslalam, ze juz wszystkie BBony dzis wyginely;-)
robilas test?

brawa dla Naomi.

julitke nauczylam rozkladac raczki, zeby pokazywac: nie ma. tez to komicznie wyglada, gdy chce cos, lub szuka i pokazuje: nie ma z taka przejeta minka:-)

reklama
Witam w południe.
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia. U mnie juz lepiej ( dośc szybko mi minęło).
Rano juz latam jak nakręcona.
Posprzątane, wyprane, słatki porobionme tylko jeszcze zagotowac, z dziecmi juz byłam na podwórku, a teraz czekam na kumpelę. Zadzwoniłam by nas odwiedziła, bo jej lepiej. Nasze auto padło więc .... musi ona sie pofatygowac. Będzie z córka Mai koleżanka.
Dziś troszkę więcej energii.

etka nie wiedziałam o tym zdjęciu. Dzieki , że powiedziałaś.
Dziewczyny głosujcie na mnie , proszę Oczywiście jak przyjdzie czas na głosowanie.

Nuśka ślubowaliśmy 7 września.

Ostatnia edycja:
hej Majandra, pobyt u rodzinki sie udal?

ooo, przykro z powodu taty gabids. :-(
jak to sie zlozylo, ze ona akurat jest na miejscu

ja juz prawie do konca spakowana. czekam, zeby julitki ciuszki wyschly, bo cos slonka dzi jak na lekarstwo.

depilacja tu i tam tez juz zrobiona;-)

tylko na koncu popakowac jedzonko i rano w droge:-)

Byłam na podpisie i na całe szczęście omijają mnie z ofertami pracy:-p Młody zasną w drodze powrotnej i czekam aż się obudzi i jedziemy na noc do mamy. Kupiłam buty:rofl2: ale nie dla siebie:-( Takie tenisóweczki za 18zł. Chyba muszę przysiąść na allegro i poszukać jakiś butów,bo na tak małą giruszkę nie ma anic fajnego w sklepach. Mateusz ma malutką 19. I kupiliśmy samochodziki do piskownicy,bo Mikołaj wszystkie chowa przed nim:wściekła/y:

witajcie
mam okropne zaleglosci z BB. Caly dzien wypelniony mam praniem, suszeniem i prasowaniem, bo juz za 6 dni jedziemy do Pl.Dokupowuje prezenty itp, nie mam czasu usiasc zeby napisac cs wiecej. Teraz Amanda spi( ma juz UWAGA-10 zebow!!!!!!!!), a ja robie obiad, koncze suszyc kolejne pranie i spadam troche polezec.
W Irlandii pogoda do d*** wiec nie moge doczekac sie pobytu u rodzinki.

Good morning everybody:sorry2:
Dziewczyny, mam smutną wiadomość od Gabids. Zmarł jej tato.:-:)-:)-:)-:)-( Dziś pogrzeb. Niestety nie spotkamy się w Wawie.
Bardzo mi przykro, bardzo:frown::sad::sad::sad::sad:

A ja co mam napisac? ze Stas jest niezniszczalny???:szok:
NIE!!!!!! :no::no::no:dziewczyny, masakra...na lotnisku i przy starcie bylo ok ale jak zaczely go wkurzac pasy sie zaczelo. Wrzask i pisk przez reszte lotu.:crazy: Pomogly czasem flipsy i biszkopty ale i tak odmawial ich i dalej sie darl!!! Potem w aucie kimnal ciutek i co? Dalej sie darl. W domku zasnal spokojnie na 2 godziny, potem dostal obiad i co? Dalej sie darl, bo to nie byly jeki czy marudzenie - regularny wrzask. Ale to kara bo nigdy nie przeylismy kolki a to byla kolka stulecia:tak::crazy:. Pomyslalm ze moze glodny ale te angielskie sloiczki na jego wiek sa wilkosci naszych powyzej roku wiec solidna porcja. Wiec mysle : cos go boli. Moze brzuszek bo zrobil nieciekawa kupale wiec dalam mu espumissan i nurofen i co? Dalej sie darl.Na rekach, w lozeczku, podczas zabawy, nawet w kapieli...ale tssss dostal flaszke i spi, na razie cicho ale tsss
Ja stracilam apetyt bo glowa mi peka od tych wrzaskow...
Jedyny plus wszystkiego ze nauczyl sie w samolocie sam trzymac butelke...

Poza tym Angolandia przywitala mnie nieciekawa pogoda i zimno...a ja mam tylko 2 bluzki z dlugim rekawem. Maz musial isc do pracy i teraz czekam na niego z utesknieniem i w tej blooogiej ciszy:happy:...udalo mu sie schudnac:-) ale to przez zeba - boli go od kilku dni okrutnie a wiecie jak z facetami i dentysta - nie i koniec. Ale namawiam go bo ten nasz pobyt razem nie bedzie kolorowy nie wspomnac o Jamajce.
Wybaczcie ze nie odpisuje ale nie mam sily - spalam tylko 5 godzin.
Do jutra...jesli pan wrzaskliwy mi na to pozwoli...:crazy:

reklama
Dziewczyny, mam smutną wiadomość od Gabids. Zmarł jej tato.:-:)-:)-:)-:)-( Dziś pogrzeb. Niestety nie spotkamy się w Wawie.

Bardzo mi przykro

Dziewczyny jednak nie damy radę pojechać w tym roku nad polskie morze i jeżeli któraś z was albo ktoś z waszych znajomych ma ochotę to chętnie odstąpię miejsca zwłaszcza że wpłaciliśmy już zaliczkę (600 zł)
Wczasy są wykupione w Juracie na 2 tygodnie w WZW Jantar (Delfin) od 16.08-30.08 koszt od osoby to 1750 zł (125 zł za dobę ) z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie .Trochę szkoda tych pieniędzy i miejsc bo od dawna nie ma w tym ośrodku wolnych pokoi no ale niestety nie mamy innej możliwości .

Do góry