reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

A ja właśnie wróciłam od dentysty, ze 2 lata nie byłam, aż wstyd przyznać. Na szczęście tylko jedna dziurka i czeka mnie wyrywanie zatrzymanej ósemki, chyba, że za miesiąc będę w ciąży bo taki ładny ten październik :D

Ciekawe jak histero u Hermeneg
Ja wlasnie w zeszłym cyklu skończyłam leczenie wszystkich zębów i wymiany plomb. Wyrywanie ósemki też zaliczyłam, więc na ten cykl jestem "czysta jak łza"😂.

reklama
Z tego co widzę to robisz fotki w różnym swietle, czy starasz sie nie pic i nie siusiać przed testem? To pozwala na bardziej wiarygodne wyniki, a tak może peak niewyłapany...Zobacz mój cykl, ja robię testy easyhome, te dedykowane fo premom. Podobne światło, ograniczenia w piciu i sikaniu przed.
1000143205.jpg

Cześć. Czy jest szansa abym do was dołączyła?

Staramy się 5 miesięcy o ciążę i póki co cisza. Bardzo mnie to dołuje szczególnie, że z pierwszą ciążą poszło szybko.

Chętnie bym się wpisała na testowanie na 15 października. Będą to 2 tyg po pozytywnym teście owulacyjnym :) wtedy też był seks, niestety jeden w tym cyklu bo się pochorowaliśmy. Osobiście z tym cyklem nie wiąże większych nadziei, ale bywały takie gdzie stosunek był często i nic nie wyszło, to może teraz coś zaskoczy 😅

Gratuluję tym które zobaczyły upragnione kreski na teście, a przed całą resztą chylę czoła i trzymam kciuki :)

Cześć. Czy jest szansa abym do was dołączyła?

Staramy się 5 miesięcy o ciążę i póki co cisza. Bardzo mnie to dołuje szczególnie, że z pierwszą ciążą poszło szybko.

Chętnie bym się wpisała na testowanie na 15 października. Będą to 2 tyg po pozytywnym teście owulacyjnym :) wtedy też był seks, niestety jeden w tym cyklu bo się pochorowaliśmy. Osobiście z tym cyklem nie wiąże większych nadziei, ale bywały takie gdzie stosunek był często i nic nie wyszło, to może teraz coś zaskoczy 😅

Gratuluję tym które zobaczyły upragnione kreski na teście, a przed całą resztą chylę czoła i trzymam kciuki :)
Hej witaj, i obyś za długo tutaj nie posiedziała :)

A ja właśnie wróciłam od dentysty, ze 2 lata nie byłam, aż wstyd przyznać. Na szczęście tylko jedna dziurka i czeka mnie wyrywanie zatrzymanej ósemki, chyba, że za miesiąc będę w ciąży bo taki ładny ten październik :D

Ciekawe jak histero u Hermeneg
mam jeszcze dwie ósemki do usunięcia, bo są w kiepskim stanie, muszę się umówić :D po przygodach z zatrzymanymi jakoś mi nieśpieszno. :D ale wiem, że trzeba to zrobić.

Z tego co widzę to robisz fotki w różnym swietle, czy starasz sie nie pic i nie siusiać przed testem? To pozwala na bardziej wiarygodne wyniki, a tak może peak niewyłapany...Zobacz mój cykl, ja robię testy easyhome, te dedykowane fo premom. Podobne światło, ograniczenia w piciu i sikaniu przed.
Zobacz załącznik 1723485
Wiesz, staram się w jednym miejscu robic, ale światło mam lekko inne przez różnice w porze dnia. Moze powinnam w lazience robic, tam zawsze jedno i to samo światło w sumie. To dopiero moj pierwszy cykl gdzie używam tak serio testów owu. Ktoś tu polecał testy facelle. Mi one bliskie piku byly juz 7dc także z nich zrezygnowałam 😅

reklama
Jak sie w tym miesiącu nie uda, a moze tak byc, bo przytulanki byly tylko wczoraj rano a dzisiaj niby owulacja, to poproszę Was o namiary na testy z easyhome. ☺️

Do góry