reklama
GratulacjeWszystko okej
Człowiek ma już 2 cm.

To już kawał człowiekaWszystko okej
Człowiek ma już 2 cm.

Różnie, u mnie przy becie ok. 15 000 był pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym i zarodkiem. 3 dni później biło serduszkoMyślisz że jeśli tydzień temu był widoczny sam pęcherzyk ciążowy wielkości 0,5cm , to po tygodniu byłby już zarodek z bijącym sercem?

wiolaho
Fanka BB :)
Ogólnie planowałam do końca grudnia/styczen, ale jak wyjdzie zobaczymy.Dziewczyny, a Wy do kiedy planujecie pracować? Ja do prenatalnych się nastawiam, lub do końca listopada. Ogolem mam pracę fizyczna, więc mam sporo stania czasami 10-11h dziennie, więc też nie chce poszalec za bardzo.
Gin już mnie wysyła na l4 ,ale ja jeszcze nie chce,choć zaznaczyła gdy tylko coś się jej nie spodoba to l4 i bez dyskusji.
Mikusia🌼
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny 
Ja po lekarzu . Tętno obecne . Zarodek 3,8 mm. Trochę mały mi się wydaje ale lekarz mowi ze ok i w necie poczytałam to tez ok. Teraz mam 6+2
Wg om termin 31 maja i tak mi wpisał w kartę ale wg USG widzę ze 2 czerwca
Nie wiem myślałam ze się uspokoję a i tak mam jakiś niepokój w sobie … yhhh głupia no
Ja po lekarzu . Tętno obecne . Zarodek 3,8 mm. Trochę mały mi się wydaje ale lekarz mowi ze ok i w necie poczytałam to tez ok. Teraz mam 6+2
Nie wiem myślałam ze się uspokoję a i tak mam jakiś niepokój w sobie … yhhh głupia no
Mikusia🌼
Zaciekawiona BB
I pięknieWszystko okej
Człowiek ma już 2 cm.
Catlady
Aktywna w BB
Spokojnie KochanaCześć Dziewczyny

Wiesz kiedy masz kolejną?
Mikusia🌼
Zaciekawiona BB
22.10 ale juz u ginekolog a nie u tego lekarza . W sensie on robił transfer i ta pierwsza wizyta jest u niego a pozniej klinka ma swojego ginekologa i opiekują się pacjentka do 12 tygodnia. Po tym czasie moja decyzja czy chce zostać u nich czy jednak iść do swojegoSpokojnie Kochananajważniejsze na ten moment, że ciąża jest tam gdzie powinna, jest zarodek z tętnem! Jeśli lekarz mówi, że na razie jest wszystko w porządku to myślę, że warto mu zaufać i dotrwać do kolejnej wizyty
Wiesz kiedy masz kolejną?
Passtelova
Fanka BB :)
Ja bym chciała pracować przynajmniej do końca roku. Jutro mam wizytę i mam nadzieję, że lekarz da mi zielone światło na powrót do pracy.
reklama
A jak u Was z objawami? Mnie dziś prawie nie bolą piersi ( choć dalej są powiększone ) i oczywiście już mam czarne scenariusze przed oczami
nie mam żadnych boli ewentualnie krótkie i niezbyt intensywne, nic niepokojącego się nie dzieje. Wizyta dopiero za tydzień w czwartek i do tej pory chyba osiwieje