reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

reklama
Cześć dziewczyny .
Ja oczywiście z tych niecierpliwych . Dzisiaj 8dpo owulacji - z rana test negatywny , zrobiłam wieczorem i takie coś …
IMG_0926.jpeg

I bądź tu człowieku mądry … niby coś widać , ale nie tak jakby się chciało .
Czy któraś z was miała kiedyś takiego słabiaka czy wina testu ?? Pozdrawiam :)

Cześć dziewczyny .
Ja oczywiście z tych niecierpliwych . Dzisiaj 8dpo owulacji - z rana test negatywny , zrobiłam wieczorem i takie coś …Zobacz załącznik 1723800

I bądź tu człowieku mądry … niby coś widać , ale nie tak jakby się chciało .
Czy któraś z was miała kiedyś takiego słabiaka czy wina testu ?? Pozdrawiam :)

Aleś Ty wymagająca, już by w 8dpo chciała kreski jak markerem. 🤣

Ja miałam takiego bladusa, w 11dpo.
Teraz w 21 tygodniu jestem. 🤐

Zrobiłam dzisiaj badanie .. ale z mojego nieogarnięcia oznaczyłam samo HCG całkowite a nie BETĘ HCG . Wynik <2.
Czytałam, że samo HCG nie jest tak czułe jak beta … test sikaniec dziś też cień cienia .. jutro czeka mnie kolejna wycieczka do laboratorium 😂

Dziękuję. 🙂
Całkiem sporo jednak tych badań związanych jest prawdę mówiąc i można się nadziać łatwo. A co wyszło z widełek?

Zrobiłam dzisiaj badanie .. ale z mojego nieogarnięcia oznaczyłam samo HCG całkowite a nie BETĘ HCG . Wynik <2.
Czytałam, że samo HCG nie jest tak czułe jak beta … test sikaniec dziś też cień cienia .. jutro czeka mnie kolejna wycieczka do laboratorium 😂
Ale to nie to, że jest jakoś duzo czulsze. Bo HCG całkowite zawiera w sobie betę. W sensie lapoe jednostki alfa i jednostki beta. Można nim potwierdzić ciąże. Poczekaj na spokojnie do poniedziałku/wtorku, bo na ten moment nic nie ma.

reklama
Do góry