reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Załączniki

• IMG_7404.jpeg
    IMG_7404.jpeg
    76,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Cześć wszystkim. Ja dzisiaj podły nastrój - leżę na ginekologii, mam krwawienie z drog rodnych. Lekarz powiedział, ze musi mnie obserwować do poniedziałku, bo niewykluczony, ze sa dwie ciaze - jedna prawidłowa, jedna pozamaciczna...
trzymaj się! Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze.😔
A jeżeli faktycznie okaże się, że prawidłowa + pozamaciczna, to co wtedy?

Cześć wszystkim. Ja dzisiaj podły nastrój - leżę na ginekologii, mam krwawienie z drog rodnych. Lekarz powiedział, ze musi mnie obserwować do poniedziałku, bo niewykluczony, ze sa dwie ciaze - jedna prawidłowa, jedna pozamaciczna...
Jeju, masakra co to za dzień złych wiadomości tu..
Trzymam mocno kciuki żeby jednak podejrzenia się nie potwierdziły i żeby było wszystko dobrze 🤞🏼♥️
Miałaś wcześniej jakieś plamienia czy od razu dostałaś krwawienia? Przechodziłam przez ciążę pozamaciczną 3-4 miesiące temu 😢

Byłam dziś na badaniach rano, mam wyniki. Proszę usuń mnie z pierwszej strony 😭Zobacz załącznik 1723874
Przykro mi bardzo. Przytulam 🫂
Ja mam rollercoaster... To będzie czwarte dziecko i również tęczowe bo po 8 poronieniach. Beta i lekarz dopiero po niedzieli a ja codziennie sikam na testy żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje i dalej tam jest bo mam psychozy bo biochemach 🤭🥹 ale dziś sprawdzałam i jest nadal
To czekanie to jest jak tortury . Ale chyba tez bym pocieszała się myślą , ze jak kreska na teście ciemnieje szybciej za każdym razem to znacz ze beta rośnie i jest ok . Ale oczywiście rozumiem, że po tyle złych doświadczeniach ciężko być tylko pozytywnie nastawioną. Trzymam kciuki, że będzie dobrze.
Wszystko póki co w normie 🤞🏼♥️

➡️ 04.10 – 41,3
➡️ 06.10 – 106,1
➡️ 08.10 – 266,8
➡️ 10.10 – 600,3
Piękne przyrosty 🤩
o Kurcze 😱 nawet nie zdawałam sobie sprawy, że taka sytuacja może się wydarzyć….Najważniejsze, że jesteś teraz w szpitalu , pod fachową opieką i lekarze czuwają nad Twoim bezpieczeństwem
Ja od wczoraj zdycham od rana do nocy jest mi niedobrze. Tak naprawdę jedynie jak zasnelam to było ok. Wstałam i od nowa to samo:/
ja ma to samo. Byłam przygotowana na ranne mdłości ale na całodniowe mocno mnie zaskoczyły. Wczoraj przed snem to już myślała, że będzie mały rzyg 😅 ale zasnęłam

reklama
Do góry