reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odplamiacz

Pati4gce

Fanka BB :)
Witam, może macie do polecenia jakiś skuteczny odplamiacz do ubrań? Moje bliźniaczki obecnie przechodzą same siebie, już nie nadążam z kupowaniem nowych ubrań. Już testowałam vanish, oxy, mydełko galasowe, odplamiacz z laboratorium pani domu. Żaden nie dopiera, także jak macie jakieś sprawdzone metody to chętnie wypróbuję :-)

reklama
A no to może warto zaopatrzyć się w śliniaki ? .
Ja używam Pink. Tyle,że ręcznie w misce to przepieran najpierw. Później płucze i normalnie z praniem wstawiam.

Mi koleżanka poleciła Sil i jestem zadowolona, bo na razie dopiera wszystko. Kupuję w Niemczech - nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie.

Ja jak coś chcę doprać to najpierw traktuję oxy tym fioletowym w misce, a dopiero potem ląduje w pralce.

Ja najpierw zalewam plany wrzątkiem, potem ewentualnie odplamiacz. Białe pranie z plamami daje słoną słońce. Próbowałaś?:)

A no to może warto zaopatrzyć się w śliniaki ? .
Ja używam Pink. Tyle,że ręcznie w misce to przepieran najpierw. Później płucze i normalnie z praniem wstawiam.
Mamy śliniaki i w domu i w żłobku, ale moje dziewczyny się strasznie wściekają i próbują ściągnąć śliniaki zamiast jeść. Chyba w żłobku robią to samo bo ubranka brudne.

reklama
Ja zapieram szarym mydłem, gdy mam siłę XD i w miarę schodzi. Ale teraz pryz drugim akceptuję fakt brudnych ubrań i kupuję tylko po taniości.
Ale na plamy z jedzenia w domu u mnie najlepiej się sprawdzało jedzenie na golasa. Też młodzież nie lubią jeść w śliniakach. Od razu ściągali. Łatwiej więc było ich domyć niż ubrania

Do góry