Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam odplamiacz, ktory spiera większość plam, naprawdę jest genialnyNo jeszcze u tych młodszych by przeszły poplamione ubrania. Starsza już nie założy. Mi troche wstyd aż tak poplamione rzeczy zakładać. Jeszcze jakaś mała plamka to ujdzie. Ale i tak szukam odplamiacza,bo mam takie rzeczy, których mi jest jednak szkoda.
Tak? Co reklamujesz ?Mam odplamiacz, ktory spiera większość plam, naprawdę jest genialny![]()
Też miałam z tym wieczny problemTak? Co reklamujesz
Nie dzięki XDTeż miałam z tym wieczny problemszczególnie z plamami po trawie i jedzeniu…
Przerobiłam już chyba wszystko z drogerii i dopiero jak koleżanka poleciła mi jeden produkt, to się udało- działa!! Nie tylko na ubrania ale i marker permanentny ze stołu zmyje itp.
Używam go od kilku miesięcy i jestem zachwycona
Nie wiem, czy można tu pisać konkretne nazwy, więc jak chcesz, to mogę Ci napisać na priv, co to dokładnie![]()
Mamusie polecają odplamiacz z actionWitam, może macie do polecenia jakiś skuteczny odplamiacz do ubrań? Moje bliźniaczki obecnie przechodzą same siebie, już nie nadążam z kupowaniem nowych ubrań. Już testowałam vanish, oxy, mydełko galasowe, odplamiacz z laboratorium pani domu. Żaden nie dopiera, także jak macie jakieś sprawdzone metody to chętnie wypróbuję :-)
Witam, może macie do polecenia jakiś skuteczny odplamiacz do ubrań? Moje bliźniaczki obecnie przechodzą same siebie, już nie nadążam z kupowaniem nowych ubrań. Już testowałam vanish, oxy, mydełko galasowe, odplamiacz z laboratorium pani domu. Żaden nie dopiera, także jak macie jakieś sprawdzone metody to chętnie wypróbuję :-)
To prawda, sama stosuję do plam po jedzeniu. Za każdym razem zeszło.Dr.beckmann to w mojej ocenie najlepszy odplamiacz, bardzo polecam