reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
A ja cały czas się stresuje USG w następną środę, jak ja dam radę tyle wyczekać... Mąż jeszcze się nakręca na bliźniaki, jakby można było wybrać 🫣 choć betę miałam na prawdę wysoką jak na mój dzień, ale progesteron mnie martwi, nie powtarzałam wyników by nie panikować. Wole żyć niewiedzą i nadzieją że wszystko w porządku i co ma być to będzie. Czeka mnie jeszcze wesele w sobotę, robię z wiadomych przyczyn za kierowcę, by się nikt nie domyślił że nie piję z innej przyczyny :D

A ja cały czas się stresuje USG w następną środę, jak ja dam radę tyle wyczekać... Mąż jeszcze się nakręca na bliźniaki, jakby można było wybrać 🫣 choć betę miałam na prawdę wysoką jak na mój dzień, ale progesteron mnie martwi, nie powtarzałam wyników by nie panikować. Wole żyć niewiedzą i nadzieją że wszystko w porządku i co ma być to będzie. Czeka mnie jeszcze wesele w sobotę, robię z wiadomych przyczyn za kierowcę, by się nikt nie domyślił że nie piję z innej przyczyny :D
Ile miałaś bety i w którym tc ?

Już się dogrzebalam :D ponad 2000 w 4+6

Trzymam kciuki za Wasze wyniki bety 🥰
Ale wiem co przeżywacie. Ja wczoraj jak na szpilkach czekałam na wyniki, a pojawiły się oczywiście wtedy jak miałam spotkanie w pracy i nie miałam jak zobaczyć wyniku 😅
Chociaż piękny przyrost mi to wynagrodził ❤️ W piątek (10.10) 137 mIU/ml, a wczoraj 564 mIU/ml

Trzymam kciuki za Wasze wyniki bety 🥰
Ale wiem co przeżywacie. Ja wczoraj jak na szpilkach czekałam na wyniki, a pojawiły się oczywiście wtedy jak miałam spotkanie w pracy i nie miałam jak zobaczyć wyniku 😅
Chociaż piękny przyrost mi to wynagrodził ❤️ W piątek (10.10) 137 mIU/ml, a wczoraj 564 mIU/ml
Ale ta diagnostyka jest beznadziejna. Dopiero po 15 udało mi się zalogować ale pokazuje że wyników brak. Czyli tak jakby po 15 dopiero zarejestrowali badanie

Umówiłam sobie wizytę do lekarza na 22.10. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie ale znając mnie to tak 🤡 zamierzam prowadzić ciążę prywatnie i na NFZ. A jak to u was wygląda?

reklama
Umówiłam sobie wizytę do lekarza na 22.10. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie ale znając mnie to tak 🤡 zamierzam prowadzić ciążę prywatnie i na NFZ. A jak to u was wygląda?
Ja mam pakiet z pracy medicover i właśnie 22.10 idę do nich, a pierwszy możliwy termin do jakiegokolwiek ginekologa (jest ich tam chyba z 9) do szpitala na patologię ciąży na NFZ mam 21 listopada, na szczęście Jeszcze będzie to pierwszy trymestr i może uda mi się zrobić prenatalne na NFZ

Do góry