reklama
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
Z tego co się orientuję to nawet jak się chodzi prywatnie to lekarz wystawia tak czy siak skierowanie na badania prenatalne na NFZ (na 1 i 2). Jak jest inaczej to proszę niech ktoś mnie poprawiJa mam pakiet z pracy medicover i właśnie 22.10 idę do nich, a pierwszy możliwy termin do jakiegokolwiek ginekologa (jest ich tam chyba z 9) do szpitala na patologię ciąży na NFZ mam 21 listopada, na szczęście Jeszcze będzie to pierwszy trymestr i może uda mi się zrobić prenatalne na NFZ
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
A o której miałaś pobranie?Dochodzi 18 godzina a wyników nie ma.... Cała chodzę z nerwów zwłaszcza że potrzebuje wyników na wizytę na 19 40
czubaczeq
Początkująca w BB
Przed 9 rano bo u mnie jest od 8 30A o której miałaś pobranie?
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
To myślę, że już powinno być :/ tylko, że w mojej przychodni po próbki przyjeżdża dwa razy kurier. Zwykle jak miałam pobranie do 9:30 to wynik był do 15 a o 12 to w okolicach 20-21. Może umów się z lekarzem, że jak dostaniesz wynik to mu smsem podeśleszPrzed 9 rano bo u mnie jest od 8 30
czubaczeq
Początkująca w BB
Mam już betę : 1321,0To myślę, że już powinno być :/ tylko, że w mojej przychodni po próbki przyjeżdża dwa razy kurier. Zwykle jak miałam pobranie do 9:30 to wynik był do 15 a o 12 to w okolicach 20-21. Może umów się z lekarzem, że jak dostaniesz wynik to mu smsem podeślesz
Progesteronu nie ma jeszcze
Dziś 5+3 coś mała ta beta martwi mnie to
Może miałaś później owulację dla tego taki poziom i ciąża jest po prostu młodszaMam już betę : 1321,0
Dziś 5+3 coś mała ta beta martwi mnie to![]()

To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
A robiłaś wcześniej betę? Bo inaczej to ciężko stwierdzić. Najlepiej sprawdzic jak przyrasta. Ale beta jest też na tyle duża, że lekarz może już coś zobaczy na usg. Nie stresuj się, zaraz masz wizytę to obgadasz to z lekarzemMam już betę : 1321,0
Dziś 5+3 coś mała ta beta martwi mnie to![]()
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
@fiddlee.2 jesteś już po wizycie? 
reklama
fiddlee.2
Początkująca w BB
Tak
ciąża młodsza wg sprzętu o jakieś 3 dni, 6+1, ale dobrze umiejscowiona i widzieliśmy bijące serduszko !
pani doktor miała ciulowy sprzęt, a ze to nie moja lekarka tylko taka, która miała wolny termin to na przyszły tydzień umówimy się do mojej wtedy już będzie wszystko pięknie widać. 

Podziel się: