Ja po środku widzęNa pewno będzieja dostałam tylko takie zdjęcie i ledwo widać ten pęcherzyk
a przynajmniej ja nie widze
reklama
Natka963
Zaangażowana w BB
Hmmm, no kurde nie znam się na USG ale nic nie zaznaczył tak jak ten u którego ja byłamNa pewno będzieja dostałam tylko takie zdjęcie i ledwo widać ten pęcherzyk
a przynajmniej ja nie widze
Kociara 10996
Aktywna w BB
Hej
Ja dziś pierwszy raz od tygodnia zostałam zmuszona do wyjścia z domu
trzymajcie kciuki właśnie siedzę pod gabinetem to ma być wizyta serduszkowa 

Ja dziś pierwszy raz od tygodnia zostałam zmuszona do wyjścia z domu
Trochę zazdroszczę xD ja to codziennie ok 15tys kroków robie bo wszystko na piechote a że 3 dzieci to szkola dom szkola dom przedszkole itd xDHej
Ja dziś pierwszy raz od tygodnia zostałam zmuszona do wyjścia z domutrzymajcie kciuki właśnie siedzę pod gabinetem to ma być wizyta serduszkowa
![]()
Kociara 10996
Aktywna w BB
Trochę zazdroszczę xD ja to codziennie ok 15tys kroków robie bo wszystko na piechote a że 3 dzieci to szkola dom szkola dom przedszkole itd xD
Ja mam dwóch synów ale z życia wyłączyły mnie straszliwe mdłości nawet xonvea nie przynosi pełnej ulgi
Natka963
Zaangażowana w BB
I jak po wizycie @Kociara 10996 ? 
Kociara 10996
Aktywna w BB
No ja właśnie od rana do wieczora mamJa mam dwóch synów ale z życia wyłączyły mnie straszliwe mdłości nawet xonvea nie przynosi pełnej ulgi
Właśnie slyszalam o tych lekach że mega drogie i szkoda że nie pomagaja
Natka963
Zaangażowana w BB
No to cudne informacje!! Który masz dziś tydzień i dzień ciąży?Mały człowiek ma już 1,03 cm serduszko pięknie pyka i dziś została założona karta ciąży
reklama
Podziel się: