Kinga0402
Fanka BB :)
O kurde, to bardzo współczuję...toż to środek nocyCo ja mam powiedzieć? Na ranną zmiane wstaję czasem 1:45![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
O kurde, to bardzo współczuję...toż to środek nocyCo ja mam powiedzieć? Na ranną zmiane wstaję czasem 1:45![]()
Co ja mam powiedzieć? Na ranną zmiane wstaję czasem 1:45![]()
Również wole pracę na ranoA to ja najchętniej pracowałabym tylko na poranne zmianyteż kocham spać ale nie kosztem późniejszej popołudniówki
Ale póki nie pracuję to nie będę narzekała![]()
Ja bym się chyba nie kładła spać po prostuO matkotak wcześnie chyba nie wstawałam nigdy ale jak zaczynałam pracę o 4.45 to wstawałam o 2.30 żeby się wyrobić
![]()
Swojski smalecTez niedługo będziemy świniaka zabijać, najlepszy boczuś z wędzarni![]()
Również wole pracę na ranoLubię swoją pracę, choć teraz sporo na mnie spadnie, ale marzę o chociaż paru dniach wolnego i porankach w domu tylko dla siebie
![]()
Ja bym się chyba nie kładła spać po prostu
I tak w pizamce?Poranna zmiana już od rana intensywnie. A ja wpuściłam pana od naprawy pompy ciepła o 7 rano, zrobił co miał zrobić i o 7:30 wyszedł to się jeszcze przespałam godzinęnie jestem stworzona do wstawania rano.
A ja lubie takie samotne poranki, gdzie nikt Ci nie przeszkadza, na luzie mozna cos zrobic, jak ktokolwiek jest to juz pozamiataneU mnie mąż pracuje zdalnie więc poranków samotnych nie mam ale w poniedziałek mąż jedzie na szkolenie do biura więc to będzie pierwszy mój samotny poranek od bardzo dawna![]()
EEE to z mężem jeszcze fajniejU mnie mąż pracuje zdalnie więc poranków samotnych nie mam ale w poniedziałek mąż jedzie na szkolenie do biura więc to będzie pierwszy mój samotny poranek od bardzo dawna
Chyba mi się nigdy nie zdarzyło ale było wiele nocy kiedy kładłam się spać po północy i rano klęłam pod nosem na samą siebie![]()