reklama
meksykanka11
Fanka BB :)
Tak widac cień
Polecasz jakieś? Zazwyczaj kupowałam.wlasnie pinkJest cień .
Powtórz innym bo te pinki kiepsko się wybarwiają
Paula. sz
Pink strumieniowyPolecasz jakieś? Zazwyczaj kupowałam.wlasnie pink
Faccele paskowy i strumieniowy
Powtórzyłam niedawno z facelle, na żywo kreska była troche mocniejsza. Sprawdzę jutro z porannego moczuPink strumieniowy
Faccele paskowy i strumieniowy

Załączniki
Paula. sz
Skocz sobie na bete jak chcesz i za 2 -3tyg do lekarzaPowtórzyłam niedawno z facelle, na żywo kreska była troche mocniejsza. Sprawdzę jutro z porannego moczu![]()
AngIka9215
Początkująca w BB
U mnie pink strumieniowy. Dwa z wieczornego moczu. Kreska 2 mega jasna. Kreski po 2/3 minutkach. Na żywo bardziej widać. Ale nie wiem czy to nie kontrolne.Hej dziewczyny,
Czy coś tutaj przebija? Ciężko uchwycic na zdjęciu. Okres w poniedziałek, ale oczywiście ciężko wytrzymać.
Załączniki
Patka2207
wygląda na szarą. Miałam podobnie wybarwione w pinku przy braku ciąży. Na żywo może inaczej wygląda. Najlepiej jak powtórzysz ten sam test jutro z pieszego moczuU mnie pink strumieniowy. Dwa z wieczornego moczu. Kreska 2 mega jasna. Kreski po 2/3 minutkach. Na żywo bardziej widać. Ale nie wiem czy to nie kontrolne.
reklama
AngIka9215
Początkująca w BB
Zrobiłam jeszcze jeden przed chwilą z innej firmy ale też super czuły i jest tak samo chyba. Ogólnie w zeszłym roku miałam podobną sytuację ale z płytkowym. I naczytałam się o strumieniowych, że są lepsze. No nic, czas pokażewygląda na szarą. Miałam podobnie wybarwione w pinku przy braku ciąży. Na żywo może inaczej wygląda. Najlepiej jak powtórzysz ten sam test jutro z pieszego moczu
Załączniki