reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

reklama
Ja chciałam mieć 2 lata różnicy, będzie 3. I tak się cieszę, że się udało. Szkoda, że już jestem stara i na tym trzeba zakończyć.

reklama
Tak 🙂 Drugi bobas już na świecie, równe 2 lata po pierwszym, że tak powiem z zaskoczenia, bez starań 😅 Bo zaszłam przy kp, bez powrotu okresu. Cóż za niespodzianka gdy dowiedziałam się w 7tc 🙃
Szanse były małe, więc kto się spodziewał i cuda (moje 2 wielkie) też się czasem zdarzają 😉
staaaaaraaaaa, story of my life! Drugi równo 2 lata po pierwszym, termin na ten sam dzień tylko dwa lata później 😮‍💨 ciąża można powiedzieć, że wpadka 🤡 z jednego jedynego seksu bez zabezpieczenia w miesiącu. No jajca, a wcześniej 4 lata monitoringów i invitro żeby zajść. Jako, że pierwsza była cc to teraz termin cięcia mam na za 3,5 tygodnia🥴
Ja chciałam mieć 2 lata różnicy, będzie 3. I tak się cieszę, że się udało. Szkoda, że już jestem stara i na tym trzeba zakończyć.
Oj ja też, ciąże co dwa lata w tym wieku już mnie tak przeorały, że jak myślę, że mając 37 lat miałabym przechodzić to znów, tym razem z dwójką małych dzieci to aż mi się słabo robi. Nie mam już sił na takie numery, mimo że może by się i chciało, zarodki jeszcze czekają 😞

Do góry