reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Kurcze mam balagan w glowie. Lekarz wczoraj mowil ze ciaza mi sie mogla zatrzymac dwa tygodnie temu i kazal zrobic bete ze nie przyrosla duzo. Ok bete zrobilam i... beta 10.10 wynosila 2760 a dzis 17999 ... a kolejny lekarz mowi ze moze blizniacza i jeden za drugim sie chowa no i beta bedzie wysoka a serduszka jeszcze nie koniecznie byc widac. Mam w glowie taki balagan ...
Beta powyżej 1000 już może nie przyrastać książkowo, niestety musisz czekać na kolejne wizyty, to czekanie znam aż za dobrze. Trzymam kciuki

reklama
Kurcze mam balagan w glowie. Lekarz wczoraj mowil ze ciaza mi sie mogla zatrzymac dwa tygodnie temu i kazal zrobic bete ze nie przyrosla duzo. Ok bete zrobilam i... beta 10.10 wynosila 2760 a dzis 17999 ... a kolejny lekarz mowi ze moze blizniacza i jeden za drugim sie chowa no i beta bedzie wysoka a serduszka jeszcze nie koniecznie byc widac. Mam w glowie taki balagan ...
Wpisałam twoje wyniki w kalkulatorze bety i wyszło, że wynik poniżej normy. Osobiście wydaje mi się, że to niedobrze, że nie ma widocznego serduszka gdy beta ma taki wynik. A argument o bliźniakach no to nie wiem, trochę naciągane. Byłoby już chyba widać bliźniaki. Życzę ci jak najlepiej, ale może warto skonsultować to z innym lekarzem. Albo iść do szpitala tak jak skierował cię lekarz i wtedy tam jeszcze raz sprawdza co się dzieje

wydaje mi się, że w tak długim czasie to nie jest dobry przyrost :( pojechałabym do szpitala, tam mają najlepszy sprzęt i doświadczonych specjalistów. skonsultuję Cię wtedy nie jeden lekarz, możesz poprosić o opinię drugiego lekarza będąc na oddziale.
Melduję po wizycie, że mamy 6tydzien I bijace serduszko 🥹🩷

Hey my też po wizycie. Serduszko bije :)

gratulacje dziewczyny 🥹❤️

reklama
Do góry