reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Ogolnie lekarz odrszu wyslal mnie na szpital na wywolanie poronienia. Owulacje mialam 12 wrzesnia
z całego serca współczuję :( przykro mi, ze musisz to przechodzić. jeśli czujesz się niepewnie, idź na ostatnie usg prywatnie potwierdzić to u innego lekarza. ale jeśli pojedziesz prosto do szpitala, tam też jeszcze na sto procent zrobią usg i się upewnią.
Moim zdaniem wszystko jest dobrze. Przy becie 3600 zarodka nie będzie, bo według wytycznych zarodek pojawia się przy becie 10 000. Wiadomo że to jest wartość przybliżona ale od 3600 do 10 000 sporo brakuje 😉
tylko, że nie ma pęcherzyka żółtkowego też. jest po prostu pusty 8mm pęcherzyk 😥

reklama
z całego serca współczuję :( przykro mi, ze musisz to przechodzić. jeśli czujesz się niepewnie, idź na ostatnie usg prywatnie potwierdzić to u innego lekarza. ale jeśli pojedziesz prosto do szpitala, tam też jeszcze na sto procent zrobią usg i się upewnią.

tylko, że nie ma pęcherzyka żółtkowego też. jest po prostu pusty 8mm pęcherzyk 😥
Gdzieś mi mignął post, że dziewczyna z beta podobną do twojej też ma sam pęcherzyk 10mm. Postaram się poszukać tego i może to cię trochę uspokoi:)

Edit, szybko znalazłam 😅

Ostatnia edycja:
Ja czekam pod gabinetem i tupie nogami. Miałam wejść o 19, a jeszcze 2 babeczki i dopiero ja. Ciśnienie milion że stresu co tam zobaczy.

reklama
Kurcze mam balagan w glowie. Lekarz wczoraj mowil ze ciaza mi sie mogla zatrzymac dwa tygodnie temu i kazal zrobic bete ze nie przyrosla duzo. Ok bete zrobilam i... beta 10.10 wynosila 2760 a dzis 17999 ... a kolejny lekarz mowi ze moze blizniacza i jeden za drugim sie chowa no i beta bedzie wysoka a serduszka jeszcze nie koniecznie byc widac. Mam w glowie taki balagan ...

Do góry