reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

dziewczyny, beta znów wzorowo urosła, z niecałych 4 na prawie 8 tysięcy w 48h. progesteron 24 (było 29, a tydzień temu 36, ale mam w tabletkach teraz dodatkowo i to nie wychodzi w badaniach, nie wiem czy to normalne że spada, ale internet mówi, że chwilowo spada w 6tc a ten wynik nadal jest bezpieczny).
lekarka na szybko odpisała, że dobre wiadomości, czekam aż zadzwoni.

reklama
dziewczyny, beta znów wzorowo urosła, z niecałych 4 na prawie 8 tysięcy w 48h. progesteron 24 (było 29, a tydzień temu 36, ale mam w tabletkach teraz dodatkowo i to nie wychodzi w badaniach, nie wiem czy to normalne że spada, ale internet mówi, że chwilowo spada w 6tc a ten wynik nadal jest bezpieczny).
Świetne wyniki na pewno będzie dobrze ♥️ ja dziś na 19 mam wizytę i okaże się czy tym razem się udało i jest zarodek czy znów puste jajo

Wierzę w Was mocno ❤️

Świetne wyniki na pewno będzie dobrze ♥️ ja dziś na 19 mam wizytę i okaże się czy tym razem się udało i jest zarodek czy znów puste jajo
MUSI BYĆ dobrze tym razem :* czekam na wieści, ściskam wszystkie kciuki jakie posiadam!
Wierzę w Was mocno ❤️
@matkaniewariatka cudowne wiadomości, oby było dobrze ❤️
dziękuję bardzo :*
dzwoniła lekarka, mówi, że teraz "widzi światełko w tunelu", bo widać, że ciąża dynamicznie się rozwija mimo wszystko. powiedziała mi, że nic nie może obiecać, szczególnie przez to niejednorodne endometrium, ale że jest optymistycznie nastawiona po tych wynikach krwi.
nie wiem co myśleć o tym endometrium. czekam na 3 listopada na kolejne USG.

reklama
Do góry