reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Złe wyniki w 5 tyg i 4 dni

Magda0707

Początkująca w BB
Wczoraj byłam na usg 5tyg i 3 dni. Na usg był tylko mały pęcherzyk 3x4mm. Dziś zrobiłam beta wyszło niewiele ponad 600, progesteron niecałe 7 a tarczyca x2 :( tak się cieszyłam, jak zobaczyłam 2 kreski...29.10 miałam beta 211...

reklama
Wczoraj byłam na usg 5tyg i 3 dni. Na usg był tylko mały pęcherzyk 3x4mm. Dziś zrobiłam beta wyszło niewiele ponad 600, progesteron niecałe 7 a tarczyca x2 :( tak się cieszyłam, jak zobaczyłam 2 kreski...29.10 miałam beta 211...
Jeśli beta wyszła 600 a lekarz widział pęcherzyk i 1 beta miała 211 to nie jest to pęcherzyk tylko pseudo pęcherzyk.
Za niski progesteron.
Sprawdzała Ci jajowodu? Bo mi to wygląda na ciążę pozamaciczną. Bardzo mi przykro.

Jeśli beta wyszła 600 a lekarz widział pęcherzyk i 1 beta miała 211 to nie jest to pęcherzyk tylko pseudo pęcherzyk.
Za niski progesteron.
Sprawdzała Ci jajowodu? Bo mi to wygląda na ciążę pozamaciczną. Bardzo mi przykro.
Mogła wybić ponad 1000 i jest spadkowa.

Sprawdzał, jajowody ok. Ale mówił, że musi się upewnić czy to nie pozamaciczna :(
Jak jajowody czyste to w porządku ale jeszcze raz do sprawdzenia. Mi pokazało dopiero w jajowodach cp wiele większa niż 600.
Z dwojga złego lepiej żeby była to ciąża biochemiczna.
Jesscze raz, bardzo mi przykro

Lekarz jest w stanie zobaczyć pęcherzyk na USG dopiero jak beta wynosi 1500-2000 3x4 mm to już naprawdę spory pęcherzyk. Mój przy becie 1544 ma 2 mm a i tak nie sadze, że coś z tego będzie, bo przyrost bety jest mega niski. Też jestem w 5 w 2 d

Lekarz jest w stanie zobaczyć pęcherzyk na USG dopiero jak beta wynosi 1500-2000 3x4 mm to już naprawdę spory pęcherzyk. Mój przy becie 1544 ma 2 mm a i tak nie sadze, że coś z tego będzie, bo przyrost bety jest mega niski. Też jestem w 5 w 2 d
Od 1000 widać pęcherzyk w macicy ;)

reklama
Do góry