Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli beta wyszła 600 a lekarz widział pęcherzyk i 1 beta miała 211 to nie jest to pęcherzyk tylko pseudo pęcherzyk.Wczoraj byłam na usg 5tyg i 3 dni. Na usg był tylko mały pęcherzyk 3x4mm. Dziś zrobiłam beta wyszło niewiele ponad 600, progesteron niecałe 7 a tarczyca x2tak się cieszyłam, jak zobaczyłam 2 kreski...29.10 miałam beta 211...
Mogła wybić ponad 1000 i jest spadkowa.Jeśli beta wyszła 600 a lekarz widział pęcherzyk i 1 beta miała 211 to nie jest to pęcherzyk tylko pseudo pęcherzyk.
Za niski progesteron.
Sprawdzała Ci jajowodu? Bo mi to wygląda na ciążę pozamaciczną. Bardzo mi przykro.
Mogło tak być, nie przeczę.Mogła wybić ponad 1000 i jest spadkowa.
Jak jajowody czyste to w porządku ale jeszcze raz do sprawdzenia. Mi pokazało dopiero w jajowodach cp wiele większa niż 600.Sprawdzał, jajowody ok. Ale mówił, że musi się upewnić czy to nie pozamaciczna![]()
Od 1000 widać pęcherzyk w macicyLekarz jest w stanie zobaczyć pęcherzyk na USG dopiero jak beta wynosi 1500-2000 3x4 mm to już naprawdę spory pęcherzyk. Mój przy becie 1544 ma 2 mm a i tak nie sadze, że coś z tego będzie, bo przyrost bety jest mega niski. Też jestem w 5 w 2 d
Mój mąż jest lekarzem, więc wiemOd 1000 widać pęcherzyk w macicy![]()