Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie tak ciągnie co czasami, ale po tej stronie gdzie to czuje to mam torbiel i wiem według lekarki, że tak mogę to odczuwać. Bywa, że boli mnie brzuch jak na okres a też wcale. Według mnie to normalne, ale możesz przy okazji na wizycie podpytać lekarzaDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
Mnie tak ciągnie co czasami, ale po tej stronie gdzie to czuje to mam torbiel i wiem według lekarki, że tak mogę to odczuwać. Bywa, że boli mnie brzuch jak na okres a też wcale. Według mnie to normalne, ale możesz przy okazji na wizycie podpytać lekarza
Tak, ja tak mam często, szczególnie jeśli wstanę szybko, to podobno rozciągające sie więzadła macicyDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
też tak mam jak za szybko wstanę i też uważam, że to więzadła macicyDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
ja też tak mam, dodatkowo od jakiegoś czasu czuję takie “pulsowanie” jakby jajników co mnie trochę niepokoiDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
A mogę zapytać jak się skończyła historia z chorobą Twojego synka ? Wyzdrowiał już ? Znacie przyczynę gorączki ?U mnie 10 tydzień i minus 3 kg. Ale raczej w moim przypadku spadek wagi jest wskazany, bo mam otyłość
Na szczęście gorączka ustąpiła, jest już zdrowy ale nadal niewiadomo co mu było. Teraz dla odmiany starszy syn dziś zaczął gorączkować. Maja rozmachA mogę zapytać jak się skończyła historia z chorobą Twojego synka ? Wyzdrowiał już ? Znacie przyczynę gorączki ?
to dobrze, że gorączka minęłaNa szczęście gorączka ustąpiła, jest już zdrowy ale nadal niewiadomo co mu było. Teraz dla odmiany starszy syn dziś zaczął gorączkować. Maja rozmachdzięki że pytasz
![]()