reklama
To_ja_olutka
Zaangażowana w BB
Mnie tak ciągnie co czasami, ale po tej stronie gdzie to czuje to mam torbiel i wiem według lekarki, że tak mogę to odczuwać. Bywa, że boli mnie brzuch jak na okres a też wcale. Według mnie to normalne, ale możesz przy okazji na wizycie podpytać lekarzaDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
Mnie tak ciągnie co czasami, ale po tej stronie gdzie to czuje to mam torbiel i wiem według lekarki, że tak mogę to odczuwać. Bywa, że boli mnie brzuch jak na okres a też wcale. Według mnie to normalne, ale możesz przy okazji na wizycie podpytać lekarza
Dziękuję za odpowiedź
anela92
Fanka BB :)
Tak, ja tak mam często, szczególnie jeśli wstanę szybko, to podobno rozciągające sie więzadła macicyDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
matkaniewariatka
też tak mam jak za szybko wstanę i też uważam, że to więzadła macicyDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
aiszka
ja też tak mam, dodatkowo od jakiegoś czasu czuję takie “pulsowanie” jakby jajników co mnie trochę niepokoiDziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalnejestem w 10 tyg
Podziel się: