Rozumiem Twoj niepokój trzymam kciuki by wszystko się poukładało jakby ten wynik się powtorzył to pewnie dostaniesz skierowanie do poradni diabetologicznej dla kobiet w ciąży i tam się Tobą i Maluszkiem zaopiekują w ciąży cukier rano skacze często pod wpływem hormonów czasem nie da się tego wyregulować dietá i podajà bezpieczne leki bèdzie dobrze zobaczyszCześć dziewczyny!
U mnie przyszły wyniki z krwi. Niby nie powinnam być załamana, bo jest naprawdę ok. Wszystko w normie, brak HIV, kiły itp. Nawet TSH z 2,1 spadło na 1,8. Wyjątek to glukoza, której się najbardziej obawiałam. Wynik sprzed kilku miesięcy to 94, ale tak sobie myślę: wdrożyłam dietę, schudłam 8 kg (mogło być lepiej, ale zawsze to 8 do przodu), było więcej ruchu, może spadnie do tych 90? Jaaasne... Wynik z dzisiaj 100![]()
reklama
SuperJestem po wizycie, 10+3tc, niepotrzebny stres tylko, bo ciągle się zastanawiałam czy brak objawów nie jest złym wyznacznikiem, ale doktorka powiedziała, że wszystko przebiega prawidłowo. Teraz tylko czekać na prenatalne.![]()
Sopek
Moderator
Trzymaj się! Miałam krwiaka w pierwszej ciazy i wszystko skończyło się dobrze. Ale faktycznie trzymałam się tego, że wstawałam tylko zrobić coś do jedzenia sobie i do toalety. Cały netfliks był wtedy mój. Mam nadzieję, że jak włączysz tryb oszczędzania się to wszystko będzie dobrzeU mnie od prawie 2h krwawienie, jestem już po USG na Izbie przyjęć. Ciąża żywa 9+0 według USG. Jest krwiak. Mam się oszczędzać i czekać co przyniesie los
czubaczeq
Aktywna w BB
Hej dziewczyny! Niepotrzebnie dodałam sobie stresu . Robiłam dziś synowi badania bo gorączkuje ( no i wyszły w sumie bardzo źle Crp prawie 100, białkomocz itp mamy skierowanie na szpital ) i zrobiłam przy okazji betę hcg i progesteron na cito. Przyszły wyniki bety i jest tylko 87 335. Dziś 9+5 ok 07.09. USG było 28.10 zarodek z serduszkiem a beta ostatnia 18.10 4600. Wiem że już na tym etapie bety się nie bada ale zestresował mnie ten mały wynik
spodziewałam się już czegoś między 150 tys a 180 tys. Koleżanka mnie nastraszyła że w 8 /9 tyg przestało bić serduszko i się rozwijac więc zrobiłam betę sobie na wszelki i proga bo po moich 9 stratach już świruje znów. Pocieszcie że to normalny poziom bety 
panna_anna
Fanka BB :)
Cześć,
Chwilę was już podczytuję i dziś po usg stwierdziłam, że się ujawnię.
Przeżyłam niemały szok, bo ciąża okazała się bliźniaczą. Póki co 7 tydz i 2 bijące serca.
Czy któraś z Was też może jest w bliźniaczej? Albo ma już bliźniaki w domu?
Ja mam córkę z grudnia 22’ i jestem przerażona jak to będzie…
Chwilę was już podczytuję i dziś po usg stwierdziłam, że się ujawnię.
Współczuję Ci bardzo tych wszystkich stresów życzę Synkowi szybkiego powrotu do zdrowia a Tobie dużo siły bo pewnie jeszcze w tym wszystkim razem w szpitalu bèdziecie? Ściskam Cię mocno ją myślę że ta bhcg spada po prostu w pewnym momencie..a jest wysokieHej dziewczyny! Niepotrzebnie dodałam sobie stresu . Robiłam dziś synowi badania bo gorączkuje ( no i wyszły w sumie bardzo źle Crp prawie 100, białkomocz itp mamy skierowanie na szpital ) i zrobiłam przy okazji betę hcg i progesteron na cito. Przyszły wyniki bety i jest tylko 87 335. Dziś 9+5 ok 07.09. USG było 28.10 zarodek z serduszkiem a beta ostatnia 18.10 4600. Wiem że już na tym etapie bety się nie bada ale zestresował mnie ten mały wynikspodziewałam się już czegoś między 150 tys a 180 tys. Koleżanka mnie nastraszyła że w 8 /9 tyg przestało bić serduszko i się rozwijac więc zrobiłam betę sobie na wszelki i proga bo po moich 9 stratach już świruje znów. Pocieszcie że to normalny poziom bety
![]()
GratulujęCześć,
Chwilę was już podczytuję i dziś po usg stwierdziłam, że się ujawnię.Przeżyłam niemały szok, bo ciąża okazała się bliźniaczą. Póki co 7 tydz i 2 bijące serca.
czubaczeq
Aktywna w BB
Synek ma 8 lat więc zostaje z nim w szpitalu jeszcze muszę opiekę dla młodszego znaleźć bo starsza córka sobie poradzi. Mam nadzieję, że niczego nie złapie tamWspółczuję Ci bardzo tych wszystkich stresów życzę Synkowi szybkiego powrotu do zdrowia a Tobie dużo siły bo pewnie jeszcze w tym wszystkim razem w szpitalu bèdziecie? Ściskam Cię mocno ją myślę że ta bhcg spada po prostu w pewnym momencie..a jest wysokie
reklama
A partner nie może l4 na dziecko wtedy?Synek ma 8 lat więc zostaje z nim w szpitalu jeszcze muszę opiekę dla młodszego znaleźć bo starsza córka sobie poradzi. Mam nadzieję, że niczego nie złapie tamdziękuję za miłe słowa
![]()
Podziel się: