aiszka
Fanka BB :)
o kurczę to też o to zapytam na następnej wizycieTo moja pierwsza ciąża. Z tego co czytałam, to konflikt może być w kolejnej, ale żeby go uniknąć to już w pierwszej ciąży podaje się immunoglobuliny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o kurczę to też o to zapytam na następnej wizycieTo moja pierwsza ciąża. Z tego co czytałam, to konflikt może być w kolejnej, ale żeby go uniknąć to już w pierwszej ciąży podaje się immunoglobuliny.
Dopytaj proszę, bo ja na razie nie rozmawiałam z lekarzem i to jest tylko informacja wyczytana w internecieo kurczę to też o to zapytam na następnej wizycie
omg jakie piękne zdjęcieHejo, byłam na wizycie, 10 tydzień, wszystko w porządku umówiłam się na prenatalne i papa. Wzruszyłam się że już widać rączki i nóżkia dziś wieczorem pierwsze rzyganie... mam nadzieję że ostatnie. Choć mdłości coraz silniejsze. Mam pytanko czy jest jakaś szansa by na pierwszych prenatalnych zobaczyć płeć? Jak to u Was było w poprzednich ciążach? Ja już po prostu nie mogę się doczekać by dowiedzieć się kto tam rośnie.
Zobacz załącznik 1727537
małe cudoHejo, byłam na wizycie, 10 tydzień, wszystko w porządku umówiłam się na prenatalne i papa. Wzruszyłam się że już widać rączki i nóżkia dziś wieczorem pierwsze rzyganie... mam nadzieję że ostatnie. Choć mdłości coraz silniejsze. Mam pytanko czy jest jakaś szansa by na pierwszych prenatalnych zobaczyć płeć? Jak to u Was było w poprzednich ciążach? Ja już po prostu nie mogę się doczekać by dowiedzieć się kto tam rośnie.
Zobacz załącznik 1727537
Witam małego człowiekaHejo, byłam na wizycie, 10 tydzień, wszystko w porządku umówiłam się na prenatalne i papa. Wzruszyłam się że już widać rączki i nóżkia dziś wieczorem pierwsze rzyganie... mam nadzieję że ostatnie. Choć mdłości coraz silniejsze. Mam pytanko czy jest jakaś szansa by na pierwszych prenatalnych zobaczyć płeć? Jak to u Was było w poprzednich ciążach? Ja już po prostu nie mogę się doczekać by dowiedzieć się kto tam rośnie.
Zobacz załącznik 1727537
Super zdjęcie, lekarz chyba tez ma dobry sprzęt, że się udało takie zrobicHejo, byłam na wizycie, 10 tydzień, wszystko w porządku umówiłam się na prenatalne i papa. Wzruszyłam się że już widać rączki i nóżkia dziś wieczorem pierwsze rzyganie... mam nadzieję że ostatnie. Choć mdłości coraz silniejsze. Mam pytanko czy jest jakaś szansa by na pierwszych prenatalnych zobaczyć płeć? Jak to u Was było w poprzednich ciążach? Ja już po prostu nie mogę się doczekać by dowiedzieć się kto tam rośnie.
Zobacz załącznik 1727537
Na pierwszych prenatalnych powiedzieli, że 90% dziewczynka i na drugich się potwierdziłoHejo, byłam na wizycie, 10 tydzień, wszystko w porządku umówiłam się na prenatalne i papa. Wzruszyłam się że już widać rączki i nóżkia dziś wieczorem pierwsze rzyganie... mam nadzieję że ostatnie. Choć mdłości coraz silniejsze. Mam pytanko czy jest jakaś szansa by na pierwszych prenatalnych zobaczyć płeć? Jak to u Was było w poprzednich ciążach? Ja już po prostu nie mogę się doczekać by dowiedzieć się kto tam rośnie.
Zobacz załącznik 1727537
Jaki piękny mały człowiek, mega piękne wzruszające zdjęcieHejo, byłam na wizycie, 10 tydzień, wszystko w porządku umówiłam się na prenatalne i papa. Wzruszyłam się że już widać rączki i nóżkia dziś wieczorem pierwsze rzyganie... mam nadzieję że ostatnie. Choć mdłości coraz silniejsze. Mam pytanko czy jest jakaś szansa by na pierwszych prenatalnych zobaczyć płeć? Jak to u Was było w poprzednich ciążach? Ja już po prostu nie mogę się doczekać by dowiedzieć się kto tam rośnie.
Zobacz załącznik 1727537