reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Cześć Wszystkim ostatnio dołączonym przyszłym mamusiom 😊

Ja wczoraj miałam stresy związane z sunią seniorką w nocy i troszkę mnie tam na dole pobolewało ale na szczęście wszystko ok😌

Kurde… Mam lekkie ciśnienie żeby powiedzieć JUŻ rodzinie ale trochę się wstrzymuje i nie ukrywam, że najlepszym czasem zarówno okolicznościowo jak i bezpiecznie to byłyby Święta… Tylko czy tyle wytrzymamy?🙃

Fasola zaczyna już wyglądać😍

Załączniki

• IMG_0213.png
    IMG_0213.png
    513,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama

Ja wczoraj miałam stresy związane z sunią seniorką w nocy i troszkę mnie tam na dole pobolewało ale na szczęście wszystko ok😌

Kurde… Mam lekkie ciśnienie żeby powiedzieć JUŻ rodzinie ale trochę się wstrzymuje i nie ukrywam, że najlepszym czasem zarówno okolicznościowo jak i bezpiecznie to byłyby Święta… Tylko czy tyle wytrzymamy?🙃

Też bije się z tym by powiedzieć, ale jeszcze się wstrzymuje. Przynajmniej do wizyty. Mama pewnie się domyśli bo od grudnia będę z nią mieszkać 😄

Ja też dzisiaj zaczełam 7 tydzień. Wizyta dopiero w piątek, nie mogę się doczekać. W środę mam też krzywą cukrową, trochę się obawiam tego badania. Samo picie glukozy mnie nie przeraża, ale czytałam, że różnie można się wtedy czuć..

Kolejny test, podobnie jak ten pink z rana. Boli mnie brzuch jak na okres i zaczelam plamić na różowo.... 😣
bardzo mi przykro... :(
Ja też dzisiaj zaczełam 7 tydzień. Wizyta dopiero w piątek, nie mogę się doczekać. W środę mam też krzywą cukrową, trochę się obawiam tego badania. Samo picie glukozy mnie nie przeraża, ale czytałam, że różnie można się wtedy czuć..
Miałam kilka razy, czułam się normalnie, poza tym, że trzeba swoje odsiedzieć w poradni :p

Miałam kilka razy, czułam się normalnie, poza tym, że trzeba swoje odsiedzieć w poradni :p
[/QUOTE]
@hakunam A czy dobrze zapamiętałam, że Tobie teraz też wyszła podwyższona glukoza na czczo? Jeśli nie pomyliłam Cię z inną dziewczyną to daj znać, proszę, czy będziesz się diagnozować w kierunku cukrzycy ciążowej?

reklama
Do góry