reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Dziewczyny z mdłościami - na jakim etapie zaczęły się u Was?
Praktycznie od początku kiedy wiem o ciąży, czyli jakiś 4 początek 5 tygodnia. Być może są nasilone bo u mnie bliźniaki. W poprzedniej ciąży też byłam taka słaba i mnie mdliło, ale nie aż tak i przeszło okolo 10 tyg. teraz biorę bonjeste, a i tak czuję się kiepsko.

Dziewczyny, ja to dzisiaj normalnie umieram 😭😭 co zjem, albo nawet łyka wody się napiję - to zwracam 😭 Ledwo żyję, a tu jeszcze na wizytę bedzie trzeba jechać. Mam nadzieje, ze do wieczora sie trochę uspokoi, bo nie wyrobię😭

Dziewczyny, ja to dzisiaj normalnie umieram 😭😭 co zjem, albo nawet łyka wody się napiję - to zwracam 😭 Ledwo żyję, a tu jeszcze na wizytę bedzie trzeba jechać. Mam nadzieje, ze do wieczora sie trochę uspokoi, bo nie wyrobię😭
shiet, wspolczuje ;/ ale moze w drugiej polowie dnia bedzie lepiej, ja tak np mam, ze do poludnia jest koszmar, a pozniej sie troche wyplaszcza

Może lekarz coś przepisze....
Ja w poprzednich ciążach miałam tak, że jak szłam pod prysznic to tak mi było niedobrze, że wymiotowałam przy myciu się, tylko szybko wyskakiwałam nad kibelek...

Dziewczyny z mdłościami - na jakim etapie zaczęły się u Was?
Kilka dni przed testem ciążowym i to mnie zmusiło żeby go zrobić kilka dni wcześniej, bardzo szybko mnie dopadło 😅 Na szczęście póki co są nieszkodliwe. Nasilają się jak jestem głodna albo się denerwuję.

Wizyta o 16:00, zaraz jadę. Strasznie się boję 🥲

reklama
Do góry