Czesc i czolem
Widze ze mnei wczoraj impra na Bb ominela:-

-p
Klavell gdybym ja kupiła, bałabym się że w szafie by tylko wisiała a co sądzisz o takim zestawie.
RYBACZKI-CUDO 19:05
SUPER SATYNOWA BLUZECZKA- BUFKI -6 KOLORÓW roz.38 (414830567) - Aukcje internetowe Allegro kolor malinowy nr. 3
Jesli moge wyrazic swoja opinie, kochana...te rybaczki to znow styl sportowy. Zasmakuj spodnic. Ja sobie w te lato obiecalam nosic jak najczesciej spodnice - wygodne, do kolan i buty na lekkim obcasikau bo tez zazwyczaj preferowalam sportowa elegancje :dzinsy, jakis top itp I wiesz co? Te kiecki sa bardzo wygodne a ja czuje sie bardziej kobieco. Polecam, uda ci sie

;-)
Witam wieczorowo:-) po raz kolejny muszę przyznać że warto mieć siostrę:-):-):-) została dzisiaj u mnie w domku z moim skarbem położyła go spać a my z mężem poszliśmy na grilla z okazji otwarcia sklepu znajomych było fajniutko impreza jeszcze trwa ale nie chciałam już dłużej fatygować siostry zwłaszcza że była ze swoimi dzieciaczkami (12 i 9 lat) i wróciliśmy juz teraz :-)
Siostra to niewatpliwie bardzo przydatna instytucja

...i nie tylko;-)
Witajcie BBony...
Agulko i jak glowka boli :-)
Maz wrocil wczoraj opowiedzial mi cos smutnego byl u kolegii w kwioarni pogadac bo jego rodzina ma problem (kolegi) Jego brata zona pochodzi z Gruzji i pojechala tam z dwojka dzieci na 3 miesiace na urlop i moze nie wrocic przez cholerna wojne. W kazdej chwili moze zostac rozszczelana, wioska zbombardowna, moze zginac ona i ich dzieci, ale i on, bo dzis jedzie po nich, powiedzial, ze nie zostawi tak swojej rodziny. Smutne...
Smutne?

Wlos sie jezy, kochana...

w tych globalnych czasach taka odsiecz?

Olimpiada? Ladny mi pokoj: tam Tybet, tam Gruzja

I wlasnie najbardziej serce sie kraje na mysl o cywilach...wyobrazcie sobie uciekac teraz gdzies z naszymi babelkami na reakch podczas bombardowan?

:-( Ogromne wyrazy wspolczucia dla kolegi meza :-(
witam Babony, jestesmy juz w Sopocie, po niemal 2 miesiacach pobytu u rodzicow. Troche jestem rozbita, bo bardzo za nimi tesknie.
Dzis idziemy na wesele i dzis przyjezdza na urlop do nas moj siostrzeniec z dziewczyna i to mnie pociesza, bede miala tutaj troszke swojej rodziny.
Zazdroszcze weselicha... a czemy maly Stas na suwaczku nazwany Pacynkiem ?

:-)
Larcia - mam pytanko przed twoimi rozjazdami; gdzie kupilas ten samochodzik dla Amandy? tzn w jakims sieciowym sklepie? Byly wersje dla boy'sow? no i cene jakbys mogla podac...
A u nas spokoj. Ja i synek mamy faze spiocha - on spi druga noc ponad 12 h a i ja nie proznuje..wczoraj maz mnie probowal 'na spiohca' zaatakowac;-) ale podobno bylam detka hehe

Ide dzis po twarog do nalesnikow do polskiego sklepu bo na obczyznie takie rzeczy smakuja jeszcze bardziej...a Stasio je uwielbia!