Bo ja jestem matka panikaraRaz, że jest normalna, a dwa dlaczego od razu down? Może to po prostu bliźnięta![]()
reklama
Z nami śpią dwa psy i kot i jest ciasno, bo pies w dodatku ma pysk pomiędzy naszymi głowami, kiedyś w nocy się przytuliłam do głowy psa bo myślałam, że to mążU mnie tak samo, cztery koty mnie obłażąWszysykie chcą spać jak najbliżej mnie przez co wybudzam się w nocy, bo mi ciasno z nimi
![]()
sarah98765
Aktywna w BB
Ja taka cwaniara do innych, a moje drugie imię to przesada i panikaBo ja jestem matka panikara![]()
High five !
Ja się muszę z tego wyleczyć, ale ciężka sprawa, dlatego nawet wolę się wygadać i dostać za przeproszeniem zjeby żeby mi przeszło o tyle.Ja taka cwaniara do innych, a moje drugie imię to przesada i panika
High five !
Fakt, że dużo przeszłam z moimi bobasami i mam nadzieję że trzecie dziecko już będzie zdrowotnie idealne od ciąży po dorosłość
sarah98765
Aktywna w BB
Rozumiem Cię, ja niestety mam tak od dziecka, długa historia.Ja się muszę z tego wyleczyć, ale ciężka sprawa, dlatego nawet wolę się wygadać i dostać za przeproszeniem zjeby żeby mi przeszło o tyle.
Fakt, że dużo przeszłam z moimi bobasami i mam nadzieję że trzecie dziecko już będzie zdrowotnie idealne od ciąży po dorosłość![]()
Jeśli masz jeszcze złe doświadczenia to jest to totalnie zrozumiałe.
Raz, że sama ciąża to duża niepewność, brak możliwości kontroli, no nie jest to łatwe.
Ale faktycznie, czasem swoje obawy wystarczy powiedzieć na głos, a mózg łapie kontakt z rzeczywistością, kilka słow od innych może pomóc nabrać dystansu. Dobrze też przyjąć zasadę, że martwię się dopiero w momencie gdy mam czym. Ale wiadomo jak jest, czasem nasze myśli sprawiają nam więcej strachu niż rzeczywistość
hakunam
Zaciekawiona BB
Mnie smutek spowodowało i nadprodukcję ślinyDzień dobry, u mnie bez zmianniestety pracuje w takim miejscu, że dostęp do ciasta jest bardzo ułatwiony
Zobacz załącznik 1729659
Miłego dnia!
Ps. mam nadzieje, że moje zdjęcie nie spowoduje u Was mdłości,. jeśli tak, to przepraszam![]()
karolinaaax
Aktywna w BB
U mnie nawet spowodowało myśl że może bym dała radę zjeść?Dzień dobry, u mnie bez zmianniestety pracuje w takim miejscu, że dostęp do ciasta jest bardzo ułatwiony
Zobacz załącznik 1729659
Miłego dnia!
Ps. mam nadzieje, że moje zdjęcie nie spowoduje u Was mdłości,. jeśli tak, to przepraszam![]()
Smacznego!
Tralalala25
Fanka BB :)
mdlosci moze nie, ale cukier mi sie podniosl xDDzień dobry, u mnie bez zmianniestety pracuje w takim miejscu, że dostęp do ciasta jest bardzo ułatwiony
Zobacz załącznik 1729659
Miłego dnia!
reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
Jeny, ale się świąt nie mogę doczekać, jak myślę o tym jedzeniu, na które czekam cały rok to aż mi się ślina zbiera