reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2026

Czy któraś z was będzie robiła test np. Nifty? Jak to wygląda organizacyjnie? Bo chce dopiero rozeznać się w temacie po następnej wizycie, a nie wiem czy nie będzie za późno, żeby się umówić itd.

reklama
Dzień dobry 😊 kto już urlopuje jak ja? 🤣 Rano idę na targ, po ostatnie zakupy, później paznokcie i pakowanie prezentów. Już jestem zmęczona na samą myśl 😅

Ja urlopuje od wczoraj, aż do 7 stycznia 😁
Ja dziś skoczę jeszcze zaraz na betę żeby mieć spokojną głowę przez święta czy na pewno wszystko jest ok 🤭

Ja dziś skoczę jeszcze zaraz na betę żeby mieć spokojną głowę przez święta czy na pewno wszystko jest ok 🤭
Oooo bardzo długi urlop, szanuję 😃 i zazdroszczę
Bete też rozumiem teraz to już chyba w tysiącach będzie, co? 😊

Czy któraś z was będzie robiła test np. Nifty? Jak to wygląda organizacyjnie? Bo chce dopiero rozeznać się w temacie po następnej wizycie, a nie wiem czy nie będzie za późno, żeby się umówić itd.
Ja zrobię tylko jeśli będzie pośrednie ryzyko po prenatalnych lub inne zalecenie lekarza czyli po 13tc ewentualnie. I jeśli się zdecyduje to na pewno nie na Nifty a panoramę albo Sanco 🙂 jeśli ryzyka beda wysokie to od razu amniopunkcja

Oooo bardzo długi urlop, szanuję 😃 i zazdroszczę
Bete też rozumiem teraz to już chyba w tysiącach będzie, co? 😊

Taką właśnie mam nadzieję. Ostatnią betę robiłam w środę więc prawie tydzień temu i było ok, ale jakoś nie wiem dla własnego spokoju chcę jeszcze przed świętami sprawdzić czy ładnie przyrasta 🙈

Ja będę robić - wychodzi mi, że około 26.01 powinnam zrobić. Dzisiaj dzwoniłam i na około 26.01 mam się umówić, ale Pani doradziła mi, żebym na wizycie mojej czyli 5.01 poprosiła o skierowanie na prenatalne i za jednym razem zrobimy NIFTY i prenatalne właśnie. Chciałam się już umówić w obawie o terminy, ale ponoć nie ma problemu u nas (Katowice)

Też dzisiaj betę miałam, czekam do wieczora na wyniki - ciekawa jestem bo też dawno nie robiłam (w zeszły poniedziałek), i ostatni mój wynik był 117. Spodziewam się dzisiaj wysokich wartości 🥶

Ja już po upuszczeniu krwi. Jak zapytałam czy jest szansa, że wyniki będą jeszcze dzisiaj to Pani powiedziała, że nie gwarantuje, ale, że może późnym wieczorem, a jak się zmartwiłam to powiedziała, że nakleja pomarańczową naklejkę i wtedy zrobią moje w pierwszej kolejnosci, kochana Pani 🥰

reklama
Do góry