reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy, co wami kierowało?

Dziwne, że to nastolatki w ciąży spowodowały złą sławę swoich szkół, a złej sławy nie spowodowali tatusiowie, którzy też w jakichś szkołach byli...?
Nie powielaj dziwnych zaściankowych mentalności... Najłatwiej przychodzi Ci zrzucić wszystko na dziewczyny, bo to w Twoim mniemaniu to one same robią sobie dzieci na dyskotekach, a biedni tatusiowie muszą płacić alimenty. Tak, palcem własnym sobie te dzieci tam majstrują.
Nie wiesz jeszcze, jakie psie pieniądze zarabiają standardowi mężczyźni w Polsce i jakie psie pieniądze w ramach tych alimentów dostają mamusie od tatusiów o ile w ogóle dostają (bo tatusiowie w naszym kraju wolą pracować na czarno, byle swoich dzieci nie utrzymywać). Żeby było dziecko potrzeba dwojga. :D
Otóż nie tylko te dziewczyny powodują złą sławę tychże szkół. Razem z tatusiami swych pociech piją denaturat, palą papierosy, często dochodzi do bójek lub podpaleń np. szkolnej ławki. Jeden gagatek rozpylił tam gaz pieprzowy, przez co ewakuowali uczniów. A T wszystko publikują w internecie. Tak, tam 60% ludzi ma kuratora, niezależnie od płci młodocianej szumowiny społecznej.
Pozdrawiam 💛🌹

reklama
Otóż nie tylko te dziewczyny powodują złą sławę tychże szkół. Razem z tatusiami swych pociech piją denaturat, palą papierosy, często dochodzi do bójek lub podpaleń np. szkolnej ławki. Jeden gagatek rozpylił tam gaz pieprzowy, przez co ewakuowali uczniów. A T wszystko publikują w internecie. Tak, tam 60% ludzi ma kuratora, niezależnie od płci młodocianej szumowiny społecznej.
Pozdrawiam 💛🌹
Boże to co Ty piszesz może i jest prawdziwe ale dziwne.
Najpierw pytasz jak sobie radzą, później dodajesz, że chleją denaturat z tatusiami.
O co Ci konkretnie chodzi wgl co?

Pozdrawiam 💛🌹
Już to widzę, jak 17-latki wiedzą jak pić denaturat. Myślisz, że taką "jagodzianę" to się wali z gwinta jak jabola?Świetlana kariera przed Tobą w bajkopisarstwie. :D Szkoda, że nie wymyśliłaś, że Borygo chleją... :D

Już to widzę, jak 17-latki wiedzą jak pić denaturat. Myślisz, że taką "jagodzianę" to się wali z gwinta jak jabola?Świetlana kariera przed Tobą w bajkopisarstwie. :D Szkoda, że nie wymyśliłaś, że Borygo chleją... :D
Weź, wczoraj na ID oglądałam program "Mamo,czy mogę zabić" . Matka w zmowie z córką (upodobała sobie jedno dziecko) resztę wykańczały po kolei. Najpierw ojca, brata, siostrę (siostra przeżyła cudem). Wiesz co robiły wariatki? Dolewały do coca coli odmrażacz 😱😱.

O co Ci konkretnie chodzi wgl co?
Chodzi o to, że jest trollem z gimbazy albo 30-letnim incelem siedzącym w piwnicy u matki, który tarmosi pod obrażanie ludzi i szukanie taniej sensacji... Żaden dziecek nie przypina innym łatki "młodocianej szumowiny społecznej", chyba że na tym etapie ma coś nie tak już z młodocianą czapeczką tj. albo mamusia z tatusiem wyhodowali narcyza albo socjopatę albo 2w1. ;)
Już nie tacy natchnieni w tym kraju byli, dla których inni równali się z rynsztokiem, potem wykręcali różne numery i skończyli w pierdlu... kontynuując z kolegami spod celi te swoje pseudonatchnienie i piastując swój kompleks Boga... :D

Chodzi o to, że jest trollem z gimbazy albo 30-letnim incelem siedzącym w piwnicy u matki, który tarmosi pod obrażanie ludzi i szukanie taniej sensacji... Żaden dziecek nie przypina innym łatki "młodocianej szumowiny społecznej", chyba że na tym etapie ma coś nie tak już z młodocianą czapeczką tj. albo mamusia z tatusiem wyhodowali narcyza albo socjopatę albo 2w1. ;)
Już nie tacy natchnieni w tym kraju byli, dla których inni równali się z rynsztokiem, potem wykręcali różne numery i skończyli w pierdlu... kontynuując z kolegami spod celi te swoje pseudonatchnienie i piastując swój kompleks Boga... :D
Nie jestem trollem. Poprostu mnie ciekawi, co kieruje nastolatkami, które zamiast skupić się na nauce lub jakimś rozwijającym hobby, wolą brać się za uorawianie s.ksu.
Szkoda mi ich. Zamiast się rozwijać, zwiedzać świat, odkrywać nowe zainteresowania już siedzą w pieluchach....
Pozdrawiam wszystkie zbulwersowane młode mamusie (może t przez hormony? 😉) 💛🌹

Nie jestem trollem. Poprostu mnie ciekawi, co kieruje nastolatkami, które zamiast skupić się na nauce lub jakimś rozwijającym hobby, wolą brać się za uorawianie s.ksu.
Szkoda mi ich. Zamiast się rozwijać, zwiedzać świat, odkrywać nowe zainteresowania już siedzą w pieluchach....
*uprawianie miało być

A co Cię to obchodzi co kiedy gdzie i z kim? Musisz mieć nieźle pod kopułą, że przychodzisz z tym na forum.
Zajmij się swoim życiem a nie komuś w gacie zaglądasz.

reklama
Do góry