reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
ale mnie teraz przeraziłyscie ta zimą, a ponoc ma byc ostra tegoroczna zima, w sumie to mam troche nadzieje, ze bedzie prawdziwa zima, bo Gracus dostal w tamtym roku na mikołaja sanki i tylko dwa razy na nich byl, bo az tyle sniegu bylo , hehehe, i na dodatek za pierwszym razem w nich zasnał :-) mam nadzieje, ze w tym roku bedzie mial okazje skorzystac z sanek...
a zakupy? jestem przerazona, musze kupic buty, ale zapewne kupie w Boti, bo tam zawsze maja takie na mojego synka, przynajmniej noga mu wchodzi :-)W tamtym roku tez mial dwie pary (bo wyrósł z jednej) zimowych butków z Boti i byłam zadowolona. A ubrania? no nie wiem, chyba jakies kurtki mam, ale czy beda dobre? Dopiero sierpien a my juz o zimie! No ale kiedy bedziemy myslec? :baffled:

Wiecie co... mnie problem obuwia dla Zuzki jakoś nie dotyczy. Wchodzę do sklepu typu boti, ccc, deichman i zawsze coś wybiorę. Nie wiem, może ja mało wymagająca jestem albo wyrodna? :-)

coyote u nas identycznie, Niko dostal sanki na swieta i ani razu sie nie przejechal dlatego licze na mrozna zime w tym roku:evil:(pewnie w grudniu bede wam narzekac no ale coz:sorry2:)

co do kombinezonow, kurtek i butow zimowych to jestem zielona bo u nas zimy nie bylo:confused:takze bede sie was radzic kobietki ale to za jakis czas zeby nie psuc letniego klimatu:-D

o tak, jak narazie jest letni klimat, wczoraj tez byl, dopoki nie wyszlam z pracy i nie zaczal padac deszcz :wściekła/y:juz chyba z tydzien czasu wybieramy sie na rowerek a pogody jak nie bylo tak nie ma, moze dzis, zapowiada sie ładna :confused:

reklama
A to Nikuś na zeszłorocznym spacerze z sankami :-), bite 3 godziny na dworze siedzieliśmy, ale niestety to był jednorazowy incydent, przez resztę zimy zbrakło śniegu :dry:.

Załączniki

• P1040244.JPG
    P1040244.JPG
    80,9 KB · Wyświetleń: 39
Do góry